Στα Κουφονήσια, φέτος, ταξιδεύουν οι πρωταθλητές: Οι τρεις λόγοι που θα σε πείσουν να πακετάρεις

Έχεις πειστεί και «ψηθεί» πως τα Κουφονήσια είναι ο προορισμός που «πρέπει» να επισκεφθείς. Δεν είναι τυχαίο που όλο και ανεβαίνουν στις προτιμήσεις φίλων και γνωστών, που όλες οι εμπειρίες που μαθαίνεις είναι θετικές και πως όλες οι φωτογραφίες που έχεις δει μιλούν για έναν «παράδεισο» στην καρδιά των Κυκλάδων…

Μέχρι τώρα, φυσικά, υπήρχε η δυσκολία στην πρόσβαση: Διότι δεν μπορεί κάποιος εύκολα να σε πείσει πως η ταλαιπωρία του ταξιδιού «αξίζει». Μπορεί όμως να σε πείσει πως δεν χρειάζεται να ταλαιπωρηθείς καθόλου για να βουτήξεις στα νερά της Ιταλίδας και να ζήσεις την εμπειρία και μάλιστα από το πρώτο δευτερόλεπτο της επιβίβασης στο πλοίο – αρκεί να μιλάμε για το ταχύπλοο SuperRunner Jet της SEAJETS!

 

 

Οι τρεις λόγοι που θα σε πείσουν να ταξιδέψεις στα Κουφονήσια

Ας δούμε λίγο πιο αναλυτικά για ποιους λόγους τα Κουφονήσια φέτος είναι ιδανικός προορισμός για 'σένα, είτε ετοιμάζεσαι για διακοπές με την κοπέλα σου, είτε με τους κολλητούς σου, είτε ακόμα και μόνος σου!

 

seajet4

 

#1 Η αυθεντικότητά τους: Είναι ένας προορισμός που παρά το ότι βρίσκεται στο επίκεντρο των προτιμήσεων τα τελευταία χρόνια, παραμένει αυθεντικός, προσφέροντας ανέγγιχτες από τον μαζικό τουρισμό, κυκλαδίτικες εμπειρίες. Το κυκλαδίτικο τοπίο εδώ δεν διαταράσσεται από κανενός είδους παραφωνία και ναι, προλαβαίνεις να το δεις κι εσύ από κοντά και να ζήσεις σε ρυθμούς πραγματικά διαφορετικούς.

#2 Οι θάλασσές τους είναι από τις πιο ξεχωριστές των Κυκλάδων: Καλοκαίρι σημαίνει θάλασσα, ειδικά εάν είσαι από αυτούς που στο γνωστό δίλημμα, δεν το σκέφτονται καν και απαντούν άμεσα και μονολεκτικά «θάλασσα». Στα Κουφονήσια θα ζήσεις στιγμές ηρεμίας σε πεντακάθαρα, εξωτικά νερά. Το μικρό τους μέγεθος σε προκαλεί να τα εξερευνήσεις πλήρως – και δεν θα χάσεις, είναι απολύτως βέβαιο.

#3 Το ταξίδι με το SuperRunner Jet: Οι διακοπές ξεκινούν από τη στιγμή που θα πατήσεις το πόδι σου στο πλοίο – αρκεί το ίδιο το πλοίο να σου παρέχει άνεση και ταχύτητα, φυσικά. Με το SuperRunner Jet φτάνεις στα Κουφονήσια από τον Πειραιά τέσσερις φορές την εβδομάδα, άνετα και γρήγορα – μόνο σε πέντε ώρες και 10 λεπτά!

 

seajet3

 

Ταξίδι στις Κυκλάδες με το SuperRunner Jet

Το συγκεκριμένο ταχύπλοο ξεκινά από τον Πειραιά και στους προορισμούς του συγκαταλέγονται οι πιο δημοφιλείς Κυκλάδες: Για παράδειγμα, ταξιδεύει στην Πάρο καθημερινά και μέσα σε τρεις ώρες και 35 λεπτά είσαι στο αγαπημένο νησί για να απολαύσεις τις πιο ξένοιαστες, καλοκαιρινές στιγμές. Φεύγεις στις 08:45 το πρωί και λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι είσαι εκεί: Είτε θέλεις να εξασκηθείς στο σερφ στη Χρυσή Ακτή είτε να απολαύσεις νοστιμιές δίπλα σε διάσημους σταρ στο λιμανάκι της Νάουσας, «το ‘χεις»! Φυσικά, καλό είναι να φροντίσεις εγκαίρως να κλείσεις τα εισιτήριά σου, όμως μην ανησυχείς: Με χωρητικότητα 800 επιβατών και 140 οχημάτων, είναι βέβαιο πως θα «πετύχεις» ημερομηνίες που σε βολεύουν και θα ταξιδέψεις με την άνεσή σου.

 

seajet2

 

Το SuperRunner Jet ταξιδεύει επίσης για Μύκονο που φτάνει σε 2 ώρες και 50 λεπτά (εκτός Τετάρτης) και Νάξο, όπου δένει σε 4 ώρες και 15 λεπτά από την αναχώρησή του.

Ταξίδι με ασύγκριτη ταχύτητα, μοναδική άνεση και πολυτέλεια

Αξίζει να γνωρίζεις πως το SuperRunner Jet ανήκει στον στόλο της SEAJETS που είναι ο μεγαλύτερος στόλος ταχύπλοων παγκοσμίως. Η εταιρεία εξυπηρετεί συνολικά 50 λιμάνια και περισσότερες από 400 διασυνδέσεις από Πειραιά, Ραφήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Βόλο, Μαντούδι Εύβοιας και Λαύριο με τελικούς προορισμούς τις Κυκλάδες και το Αιγαίο.

Η εμπειρία του ταξιδιού με SEAJETS είναι πραγματικά ανεκτίμητη και ικανή να σε πείσει πως αυτός είναι ο τρόπος να ταξιδεύεις στις Κυκλάδες και το Αιγαίο, γενικά!

 

SEAjet1

 

Contact

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επισκεφθείτε το www.seajets.com, καλέστε στο 210 710 7 710 ή επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved