Το ONOMA Hotel θέλει να σε μάθει με το μικρό σου

Το νεόχτιστο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης θέλει να σε κάνει να νιώσεις σαν το σπίτι σου. Και έχει κάθε λόγο να το καταφέρει.

Οι διακοπές για ορισμένους ανθρώπους σημαίνουν βόλτες στα αξιοθέατα και στις παραλίες, για άλλους πάλι μεταφράζονται σε ώρες χαλάρωσης στο χώρο διαμονής τους. Για εκείνους ειδικά που τιμάνε τον χρόνο τους μέσα στο ξενοδοχείο αλλά έχουν ανάγκη από κάτι παραπάνω από καλό φαγητό και ένα δωμάτιο που να καλύπτει τις απαιτήσεις τους, έρχεται ένα ξενοδοχείο από τη Θεσσαλονίκη για να απογειώσει την εμπειρία τους. Πρόκειται για το πεντάστερο smart ξενοδοχείο, ένα κατάλυμα-transformer του ομίλου Anatolia Hospitalit, όνομα και πράγμα. Ή αλλιώς, ΟΝΟΜΑ Hotel.

 

Όλα ξεκινάνε από την κράτηση

Όταν ακούσαμε για το συγκεκριμένο ξενοδοχείο με τις προσωποποιημένες υπηρεσίες και ποικιλία θεματικών ξύσαμε αρκετά το κεφάλι μας, με αποτέλεσμα να μπούμε να το ερευνήσουμε στο ίντερνετ και την ιστοσελίδα του. Με το πρώτο μας κλικ ωστόσο συνειδητοποιήσαμε ότι πρόκειται για κάτι διαφορετικό, καθώς αντί για έτοιμα κενά κουτάκια για κρατήσεις, έπρεπε να πατήσεις το όνομά σου.

 

name

 

Αμέσως ξεπρόβαλαν οι επιλογές των δωματίων, λίγο πολύ για να καταλάβουμε τι πρόκειται να συναντήσουμε στο ξενοδοχείο της οδού Μοναστηρίου 24 στη Θεσσαλονίκη. Όταν όμως λέμε για επιλογές δεν μιλάμε απλώς για σουίτες και κανονικά δωμάτια, αλλά για καταλύματα διαφορετικών αποχρώσεων αλλά και θεμάτων που χρωματίζουν την ατμόσφαιρα. Από τους τοίχους, τα αντικείμενα που τα απαρτίζουν, την «προσωπικότητά» τους ολόκληρη.

Για εκείνον που η ψυχική ανάγκη τον θέλει να μένει σε ένα αθλητική κατάσταση, τότε ο Michael Jordan, οι φανέλες του Γιάννη Αντετοκούνμπο και όχι μόνο, μια μικρή μπασκέτα και αρκετή σπορ  απόχρωση παίρνουν θέση γύρω από το κρεβάτι, αν πάλι έχει μουσική διάθεση τότε ένα δωμάτιο με βινύλιο, ακουστική κιθάρα και ντραμς (ηλεκτρονικά) τον μετατρέπουν αυτόματα στον rock star που πάντα ονειρευόταν. Αυτά και άλλα έξι ξεχωριστά concept rooms ανοίγονται μπροστά του, έχοντας προφανώς πάντα την επιλογή να κλείσει ένα απλό δωμάτιο.

Ωστόσο άλλο να σου το λέμε, άλλο να το βλέπεις.

 

 

Θα έλεγε κανείς πως σε ένα ξενοδοχείο δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πέρα από το να κοιμηθείς, να ξυπνήσεις ήρεμος και να φας το πρωινό σου ωστόσο με μια επίσκεψη στο ONOMA Hotel ενδέχεται να αλλάξεις άποψη για όλα όσα πίστευες. Πολύ απλά διότι δεν θα πρέπει να το αντιμετωπίζεις ως ξενοδοχείο, αλλά για έναν πολυχώρο με άπειρα επίπεδα, ανάλογα την επιθυμία σου. Είτε πηγαίνεις για να πιείς τον καφέ σου, να απολαύσεις το φαγητό στην υπέροχη αυλή ή το Roof Garden (Backyard Social Place όπως αποκαλείται) με τη διπλή θέα (θάλασσα και πόλη), είτε για τις επαγγελματικές σου συναντήσεις και δραστηριότητες στους ειδικούς χώρους που αλλάζουν ανάλογα με τα θέλω σου, στο να απολαύσεις την ποικιλία του Playroom παίζοντας ηλεκτρονικά παιχνίδια ή σουτάκια στην πανδαισία χρωμάτων της εξωτερικής μπασκέτας, έχεις σε όλα την μοναδική αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε έναν χώρο οικείο. Ένα μέρος πάνω από όλα εύθυμο όπου αισθάνεσαι πραγματικά ο εαυτός σου.

 

 

Αυτό είναι που το κάνει να ξεχωρίζει

Το όνομά μας είναι κάτι που μας χαρακτηρίζει, ασχέτως αν δεν σημαίνει κάτι. Με αυτή τη λέξη μάθαμε να γυρίζουμε το κεφάλι, με αυτό γινόμαστε γνωστοί στη δουλειά και με αυτό διαμορφώνουμε τον κύκλο μας. Ακόμα και αν είναι μια λέξη, είναι αυτό που θα μας θυμίζει μονίμως αυτό που είμαστε, ακόμα και αν άπειρος κόσμος έχει το ίδιο όνομα με μας. Διότι για μας αυτή η λέξη είναι αγκιστρωμένη με την προσωπικότητά μας.

Κάπως έτσι λειτουργεί και το ΟΝΟΜΑ σαν ξενοδοχείο ή ως ένας χώρος για να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου. Δεν είναι απλώς ένα κτίριο με τοίχους και ανθρώπους, αλλά ένα μέρος με προσωπικότητα. Ένας «ζωντανός» τόπος στον οποίο νιώθεις πιο άνετα και από το υπνοδωμάτιό σου, ένα μέρος εύθυμο που σου κρατάει την καλύτερη παρέα, βγάζοντας προς τα έξω την καλύτερη και ταυτόχρονα δημιουργικότερη πλευρά σου.

 

 

Με τη δύναμη της τεχνολογίας να είναι το βασικό του ατού, αλλά και άτομα που το τρέχουν να «πονάνε» το project, το ΟΝΟΜΑ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σαν ένα ξενοδοχείο-smartphone, το οποίο δέχεται τις διαταγές σου και αυτό διαμορφώνεται σύμφωνα με τα δικά σου θέλω και διαθέσεις, με τα πάντα να είναι φιλικά κυρίως προς το νεανικό κοινό.

Ξέχνα λοιπόν τις τυπικές διαμονές, το ONOMA Hotel από την ώρα που θα το διαβείς είναι βέβαιο ότι δύσκολα θα ξεχάσεις κάθε δευτερόλεπτο που πέρασες  εντός των πυλών του. Άσε που δεν θα θες να φύγεις, ούτε για το σπίτι, ούτε καν για μια απλή βόλτα.

  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved