Σέριφος, Σίφνος ή Μήλος; Φτάσε στα αγαπημένα σου νησιά πιο γρήγορα και άνετα από ποτέ

Καλοκαίρι σημαίνει διακοπές στα ελληνικά νησιά συντροφιά με τους κολλητούς σου, συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων στο πλοίο, καλό φαγητό, θάλασσα και ήλιος.  Ήρθε, λοιπόν, αυτή η εποχή του χρόνου, όπου το στρες, η ρουτίνα και οι γρήγοροι ρυθμοί της πόλης, θα γίνουν παρελθόν αμέσως μόλις το πλοίο σαλπάρει για τις μαγευτικές Κυκλάδες.

Οι επιλογές είναι πολλές και άκρως ελκυστικές και το ταξίδι σου μέχρι εκεί μοναδικό, χάρη στην ασύγκριτη ταχύτητα, τη μοναδική άνεση, την πολυτέλεια και τις νέες προσφορές, που δεν θα σε κρατήσουν στιγμή μακριά από το να ζήσεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές, έτσι ακριβώς όπως τις έχεις φανταστεί.

Πίστεψέ με αυτό το καλοκαίρι, δεν θα ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις.  Να πας στη Σέριφο; Να προτιμήσεις τη Σίφνο; Μήπως να πεις «ναι» στη Μήλο; Καθένα από αυτά τα τρία νησιά των Κυκλάδων, έχει τη δική του ομορφιά και χάρη. Είτε θέλεις να πραγματοποιήσεις, λοιπόν, μια ολιγοήμερη απόδραση με το κορίτσι σου μακριά από την ασφυκτική ατμόσφαιρα της Αθήνας στη Σέριφο, είτε ένα ρομαντικό «σαββατοκύριακο για δύο» στη Μήλο, είτε μερικές ημέρες χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς με τους κολλητούς σου στη Σίφνο, η SEAJETS και το Champion Jet 2, το μεγαλύτερο ταχύπλοο στις Δυτικές Κυκλάδες για επιβάτες και οχήματα, είναι εδώ… to make your dreams come true!

 

seajet1

 

Η επιλογή που σου εγγυάται πως θα φτάσεις στο νησί σε χρόνο-ρεκόρ 

Ακόμη και εάν το πρόγραμμά σου είναι πιο πιεσμένο από ποτέ, ακόμη και εάν οι ατελείωτες συζητήσεις με τους κολλητούς σου για τον ιδανικό προορισμό δεν βγάζουν πουθενά ή δεν θέλεις να ξοδέψεις ένα μεγάλο budget στις καλοκαιρινές σου διακοπές, η SEAJETS και ο πρωταθλητής Αιγαίου Champion Jet 2, δεν θα σε απογοητεύσουν, χάρη στη συχνότητα των δρομολογίων, την ταχύτητα εν πλω, την πληθώρα επιλογών για ταξίδια στα νησιά του Αιγαίου και φυσικά, για τις προσφορές που «τρέχουν» συχνά.

Το Champion Jet 2, λοιπόν, είναι εδώ για να εξοικονομήσει τον περισσότερο δυνατό χρόνο για εσένα, με δύο καθημερινές αναχωρήσεις από Πειραιά προς Σέριφο σε 2 ώρες και 5 λεπτά, Σίφνο σε 2 ώρες και 30 λεπτά και Μήλο σε 3 ώρες και 20 λεπτά. Πρόκειται, άλλωστε, για το ταχύτερο οχηματαγωγό ταχύπλοο στη γραμμή, με χωρητικότητα 1.100 επιβατών και 180 οχημάτων!

Δεν είναι τυχαίο δε το γεγονός ότι η SEAJETS είναι η εταιρεία με τον μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως, εξυπηρετώντας συνολικά 38 λιμάνια και περισσότερες από 300 διασυνδέσεις από Πειραιά, Ραφήνα, Λαύριο, Θεσσαλονίκη και Κρήτη, με τελικούς προορισμούς τις Κυκλάδες, τις Σποράδες, τα Δωδεκάνησα και το Αιγαίο. Συνεπώς, να είσαι σίγουρος ότι αυτό το καλοκαίρι, θα ανακαλύψεις το δικό σου αγαπημένο νησί.

 

 

Πώς θα ταξιδέψεις αυτό το καλοκαίρι like a pro

Σε κάθε περίπτωση, εάν η καλύτερη και πιο οικονομική λύση για φέτος το καλοκαίρι, αποτελεί «νούμερο 1» κριτήριο για την επιλογή σου, τότε η SEAJETS σου παρέχει ακριβώς αυτό που ψάχνεις, με αμέτρητες οικονομικές προσφορές και για την ακρίβεια με τα εξής:

  • Early Βooking με 25% έκπτωση (ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων)
  • Έκπτωση τριτέκνων 20%
  • Έκπτωση μόνιμων κατοίκων 20% (θα παρέχεται με την επίδειξη βεβαίωσης από τον Δήμο ή άλλου παραστατικού)
  • Έκπτωση 20% στα Ι.Χ. αυτοκίνητα μικρού μήκους

 

seajet2

 

Δεν χρειάζεται παραπάνω σκέψη, λοιπόν. Αποφάσισε ποιος είναι ο κατάλληλος προορισμός για εσένα και την παρέα σου αυτό το καλοκαίρι, κλείσε τα εισιτήριά σου, ετοίμασε βαλίτσες και έφυγες για τις μαγευτικές Κυκλάδες, έτοιμος να ανακαλύψεις τις χρυσαφένιες παραλίες, την παραδοσιακή φιλοξενία, την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και τα ιστορικά μνημεία που θα ταιριάξουν με το δικό σου γούστο.

 

 

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις:

  • seajets.gr
  • 210 7107710
  • Στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved