Αυτό το τρένο είναι μια κινητή ζυθοποιία

Εκτός από αξιοθέατα, προσφέρει και μπίρα που παρασκευάζεται κατά τη διαδρομή. 

Πως θα σου φαινόταν αν διέσχιζες τα γνωστά βουνά του Κολοράντο, ενώ έπινες μπίρα η οποία παρασκευάζεται πάνω στο τρένο που επέβαινες; Σίγουρα, θα σου φαινόταν θαυμάσιο. Μάθε, λοιπόν, πως θα έχεις την ευκαιρία να το ζήσεις γιατί είναι πραγματικότητα.

Η διαδρομή έχει σχεδιαστεί από την Durango&Silverton Narrow Gauge Railroad και η βόλτα σου θα ξεκινά από το Durango του Colorado και θα φτάνει στον ποταμό Animas, όπου οι ντόπιοι περιφέρονται με ένα ποτήρι γευστικής μπίρας στο χέρι.

 

 

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα, στο παλιό αυτό τρένο του 1920, εκτός από το να πιείς, θα μπορείς να δει με ποιον τρόπο παρασκευάζεται η μπίρα. Κατά τη διαδρομή, πραγματοποιούνται στάσεις σε γνωστά τουριστικά μέρη για φαγητό, χορό και περισσότερη μπίρα μέσα στο δάσος.

Οι τυχεροί θα είναι λίγοι και οι διαδρομές περιορισμένες αφού θα είναι μόλις εννιά, ξεκινώντας τον Ιούνιο μέχρι τον Αύγουστο. Όσον αφορά τη τιμή των εισιτηρίων, αυτά κυμαίνονται περίπου στα 125 ευρώ. Είσαι έτοιμος να ζήσεις την ομορφιά του Κολοράντο κρατώντας την αγαπημένη σου μπίρα;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved