Ξεκινήσαμε έρανο για να αγοράσουμε το ΠΟΔΙ από αυτό το κρυστάλλινο τραπέζι πινγκ-πονγκ

Χαζεύεις. ΔΕΝ παίζεις. ΔΕΝ ακουμπάς. 

Το Ping-Pong είναι αγαπημένο παιχνίδι πολλών. Το ανακαλύψαμε στην κατασκήνωση και όσο μεγαλώναμε, συχνά-πυκνά, σε κάνα σπίτι πλούσιου φίλου μας, σε κάνα πάρτι ή σε κάνα μπιλιαρδάδικο που υπήρχε κάπου στη γωνία μόνο, έρημο και παραπονεμένο, το εξασκούσαμε.Το τραπέζι που θα σου δείξουμε, όμως, είναι λίγο διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Και πολύ πιο ακριβό.

Πρόκειται για το τραπέζι Lungolinea που ανήκει στην ιταλική εταιρεία IMPATIA και έχει σχεδιαστεί από δύο αδέρφια, τους επίσης Ιταλούς, Gabriel και Gabriele Adriano, ενώ αυτή τη στιγμή εκτός από σπίτια, κοσμεί και αρκετά μουσεία όπως το Triennale Design Museum και το Chicago Athenaeum. Έργο τέχνης κανονικό.

Υπερβάλουμε; Αν σκεφτείτε ότι είναι φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από κρύσταλλο 24 καρατίων και περιλαμβάνει δίχτυ σχεδιασμένο από έναν Ιταλό χρυσοχόο.

Είναι της συνομωταξίας εκείνου του πανάκριβου μπιλιάρδου.

Και πάμε τώρα στα σοβαρά. Στην τιμή. Δεν ξέρουμε πώς να το θέσουμε, αλλά για να καταλάβετε πάνω-κάτω πόσο κάνει σκεφτείτε ότι εμείς κάναμε έρανο για να παραγγείλουμε το ένα πόδι. Μέχρι να το πάρουμε όλο ίσως χρειαστεί να ζητήσουμε χαρτζιλίκι κι απ’ τα δισέγγονά μας. Πώς αλλιώς να βρεις 17.835 ευρώ. Δεν κρατηθήκαμε, θα σκάγαμε αν δεν στη λέγαμε.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved