Πώς θα δεις τα stories της στο instagram χωρίς να ξέρει ότι τα είδες

Γίνεται να πάρεις όλη την πολύτιμη πληροφορία χωρίς καρφώνεσαι; Γίνεται και είναι πάρα πολύ απλό.

Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δαχτυλό μας, το παιχνίδι πλέον στο Instagram γίνεται στα εφήμερα stories και όχι στα παντοτινά posts. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι αυτό δεν έχει να κάνει με το ότι είναι εφήμερα, αλλά με την ασφάλεια (;) που παρέχει το ότι το παιχνίδι παίζεται απευθείας στα DM και όχι στη δημόσια θέα των σχολίων. 

 

 

Από την άλλη μας αρέσει να ελέγχουμε ποιοι βλέπουν τα stories μας, μας δίνει μια ψευδαίσθηση ελέγχου του παιχνιδιού, όμως όταν είμαστε από την πλευρά του θεατή, κάποιες φορές είναι προτιμότερο να είμαστε σε λειτουργία σιγής ασυρμάτου. Όταν το παιχνίδι είναι στη φαση του ψησίματος του ψαριού στα χείλη, λίγη ανωνυμότητα χρειάζεται και ευτυχώς υπάρχει λύση για τα stories.

Υπάρχουν πάρα πολλά apps που προσφέρουν ανώνυμη περιήγηση στα άδυτα των stories και τα προτιμότερα είναι αυτά που δεν απαιτούν σύνδεση μέσω του λογαριασμού μας στο instagram, όπως το Anon IG Viewer. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πληκτρολογήσεις το username του account που θες να κατασκοπεύσεις και να το επιλέξεις μόλις εμφανιστεί. Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι για να δουλέψει το Anon IG Viewer πρέπει να είναι public το account που θέλουμε να δούμε ανώνυμα, μιας και δεν μπορεί να παραβιάσει το τείχος της ιδιωτικότητας.

 

 

Το συγκεκριμένο app έχει τη δυνατότητα ακόμα και download των stories που βλέπουμε ανώνυμα για περαιτέρω μελέτη ή αρχειοθέτηση. Καλή διασκέδαση και μην ξεχάσετε να βγειτε από το πέπλο της ανωνυμίας την κατάλληλη στιγμή, γιατί αν παραψηθεί το ψάρι, μετά δεν τρώγεται με τίποτα στεγνό.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved