Το Call of Duty σε νέες περιπέτειες από τον Β΄Παγκόσμιο

Βγήκε το τρέιλερ και «μυρίζει» Απόβαση στη Νορμανδία.

Το Call of Duty είναι ένας από τους θρυλικότερους videogames τίτλους των τελευταίων 20 ετών. Πριν λίγες ημέρες βγήκε το τρέιλερ του νέου «επεισοδίου» που ακούει στο όνομα “Call of Duty:WW2” και φιλοδοξεί να σε στείλει μια βόλτα στις πιο σκληρές μάχες του Β΄Παγκοσμίου.

Από το 2003, εκατομμύρια gamers ανά τον κόσμο, έχουν «χάσει» τη ζωή τους εξαιτίας αυτής της σειράς. Όχι κυριολεκτικά αλλά μεταφορικά. Αφού κλείστηκαν σε ανήλιαγα δωμάτια με τα ηχεία στη διαπασών και μπήκαν σε mode Στρατιώτη Ράιαν προσπαθούσαν να επιβιώσουν στα πεδία των μαχών. Μιλάμε για ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ βαθμό καψίματος.

Βέβαια, η σειρά δεν έχει να κάνει μόνο με τα χρόνια του 40’. Έχει πάει πολλές φορές μπρος και πίσω στον χρόνο, μέσα από τις 13 συνέχεις (!) που έχει βγάλει για pc και πλατφόρμες. Αυτή τη φορά, με ημερομηνία διάθεσης στο κοινό τον Νοέμβριο, γυρίζει σε γνώριμα εδάφη και μπαίνει στα παπούτσια (κυρίως) Αμερικανών στρατιωτών. Από την απόβαση της Νορμανδίας μέχρι τις φονικές μάχες σε κάθε σημείο της Ευρώπης στην πορεία για την κατατρόπωση του Ναζισμού.Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies