Τι ακριβώς θα κάνει ο Keanu Reeves στο Cyberpunk 2077;

Δύο νέα βίντεο ρίχνουν φως στην συμμετοχή στο πολυαναμενόμενο παιχνίδι.

Βλέπαμε συνεχώς τον Keanu Reeves στα βίντεο του Cyberpunk 2077 αλλά χωρίς να καταλαβαίνουμε τι ακριβώς ρόλο θα έχει στο νέο παιχνίδι της CD Projekt Red. Τα παρακάτω βίντεο ωστόσο όχι μόνο απαντούν σε κάποια βασικά ερωτήματα, αλλά μας γεμίζουν και με μεγαλύτερη ανυπομονησία για το νέο τίτλο.

 

 

Απ’ ότι φαίνεται ο Keanu και ο ήρωας σου, ο/η V, μοιράζεστε τον ίδιο εγκέφαλο. Ο παίκτης βλέπει κάποιες αναμνήσεις που άνηκαν στον Johnny Silverhand, έναν τρομοκράτη που υποδύεται ο Keanu και ο οποίος πέθανε πολλά χρόνια πριν. Η εγκεφαλική επαφή του πρωταγωνιστή με τον Johnny ανοίγει κάποια ειδικά βίντεο συζητήσεων, ενώ ο Keanu έχει αποκαλύψει πως ο χαρακτήρας του θα είναι 100% playable.

 

 

Το Cyberpunk 2077 αναμένεται στις 10 Δεκεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One. Η CD Projekt έχει δηλώσει στο παρελθόν πως αρχικά ο τίτλος θα παίζει μέσω backwards compatibility στα PS5 και Xbox Series X, με το ολοκληρωμένο next-gen update να έχει δρομολογηθεί για το 2021. Δείτε τα εν λόγω βίντεο μέσα από τον player παρακάτω.4 SHARES