Primer Festival: Με το Samsung Galaxy S22 Ultra οι νύχτες σου παίρνουν φωτιά

Είδαμε τον Tiesto στην Πλατεία Νερού και θα μας μείνει αξέχαστος.

Στην αρχή δεν ξέραμε τι θα γίνει με τη βροχή αλλά όταν έχεις πάθος για τη μουσική τότε όλα σου φαίνονται μικρά, ακόμη και τα καιρικά φαινόμενα. Ξεκίνησα από το κέντρο για Πλατεία Νερού με τη βροχή να πέφτει μέσα στη ζέστη του Ιουλίου.

Κανένα πρόβλημα, είχα εξοπλιστεί με αδιάβροχο και φυσικά στην τσέπη μου υπήρχε το υπέρτατο εργαλείο για να καταγράψω αυτή την επική βραδιά. Το Galaxy S22 Ultra δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, διαθέτει την πιο εξελιγμένη κάμερα, της Samsung, για να τραβήξεις τα αγαπημένα σου βίντεο μέσα στη νύχτα, χωρίς να συμβιβάζεσαι με το αποτέλεσμα.

 

Samsung Galaxy S22 Ultra S Pen

 

Ο κόσμος είχε ήδη κατακλείσει την Πλατεία Νερού ακόμη κι αν οι στάλες έπεφταν πάνω στη σκηνή. Όλοι φαίνονταν να μην πτοούνται. Ο καθένας είχε τον δικό του τρόπο για να προστατευτεί από τη βροχή αλλά σίγουρα κανείς δεν είχε κακό vibe.

O Jan Blomqvist είχε ήδη αρχίσει να βάζει φωτιά στη νύχτα του φεστιβάλ με τον κόσμο να παραληρεί με τις απίστευτες μελωδίες του. Σε κάθε χτύπημα της μπότας το απόλυτο εργαλείο για την καταγραφή μέσα στη νύχτα αποθήκευε τις σκηνές του φεστιβάλ και τον ενθουσιασμό του κόσμου μπροστά μου.

 

Screenshot 6

 

Ναι το Galaxy S22 Ultra μπορεί να κάνει απίστευτα πράγματα μέσα στη νύχτα με πολύ λίγο φως. Δεν έχει δει ποτέ τέτοια ποιότητα στις φωτογραφίες και στα βίντεο.

Η βροχή συνέχιζε να πέφτει και η απόδοση του Galaxy S22 Ultra δεν μπορούσε να σταματήσει να με εκπλήσσει. Η ταχύτητα του είναι απίστευτη και η πιστότητα του βίντεο μέσα σε τόσο δύσκολες καιρικές συνθήκες φτάνει να σε πείσει πως αυτό είναι το καλύτερο smartphone στην κατηγορία του.

 

 
 

Την σκυτάλη πήρε ο καταπληκτικός και πολύ δυνατός Sonny Fodera. Πραγματικά έβαλε φωτιά στο dancefloor και δεν άφησε τον κόσμο να πάρει ανάσα. Μας ανέβασε αμέσως το ηθικό και παρόλο τη βροχή που δυνάμωνε ο κόσμος δεν σταμάτησε να τα σπάει. Κανένα έλεος για τον Sonny Fodera από τον καιρό αλλά ο ίδιος απέδειξε από τι είναι φτιαγμένος μιας και κατάφερε να μας τρελάνει μέσα σε ένα πολύ υγρό περιβάλλον.

Στο χέρι μου το Galaxy S22 Ultra κατέγραψε κάθε σημαντική στιγμή και μέσα σε πολύ λίγο χρόνο τα πάντα ανέβηκαν στο Instagram σαν απόδειξη πως αυτό το smartphone έχει επική ποιότητα με το Nightography που κάνει θαύματα στο σκοτάδι, να ξεχωρίζει.

 

tiesto

 

Είχε έρθει όμως η ώρα για τον Πρίγκιπα της trance, τον θεό του dancefloor, τον ογκόλιθο των ονείρων μας. Ο Tiesto βγήκε και ο κόσμος από κάτω ούρλιαζε από χαρά. Όλοι στα χέρια τα κινητά για την καταγραφή αυτής της ιστορικής στιγμής. Το ίδιο κι εγώ, με το Galaxy S22 Ultra είχα το πλεονέκτημα από όλους δίπλα μου. Η βροχή έπεφτε αλλά κανείς δεν πτοούνταν ούτε λεπτό. Η ώρα για ατελείωτο χορό είχε φτάσει και ο Tiesto γνώριζε καλά πως να το κάνει και να μας ευχαριστήσει.

Μία εμφάνιση κι ένα playlist που θα το θυμόμαστε για καιρό και οι αναμνήσεις δεν θα ξεθωριάσουν ποτέ χάρις το Galaxy S22 Ultra.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved