Ραντεβουδάκι; Πέντε λόγοι για να της προτείνεις να πάτε μαζί στο Burger Fest

Θα σε αγαπήσει περισσότερο.

31 SHARES

Η αλήθεια είναι ότι ταλαντευόμαστε πολλές φορές το πού θα βγάλουμε το ταίρι μας. Αγχωνόμαστε αν θα της αρέσει το μέρος, αν θα έχει καλή μουσική ή αν ο κόσμος συμβαδίζει με τα θέλω της. Στην πραγματικότητα κάτι τέτοιο δεν θα έπρεπε να μας απασχολεί. Άπαξ και της αρέσεις, θα σε ακολουθήσει όπου και αν της πας. Θες σινεμά; Πες της «το βράδυ έχει θρίλερ (για να σε αγκαλιάζει όλη την ώρα)». Θες σε κάποιο ακριβό bar-restaurant; «Βάλε κάτι καλό και θα περάσω να σε πάρω στις 8». 

Θες να την πας στο Burger Fest –όπως έγινε στην περίπτωσή μου-; Απλώς πάρ’ την από το χέρι και μην της πεις τίποτα. Είναι σίγουρο ότι θα περάσετε καλά. Διότι εκεί θα βιώσετε…

Κάτι το διαφορετικό

Περιμένει το κορίτσι να την πας κάπου αλλά όλο στα ίδια και τα ίδια καταλήγετε. Καλώς ή κακώς οι επιλογές περιλαμβάνουν είτε ποτό, είτε φαγητό, με απώτερο πάντα σκοπό τη διασκέδαση. Αντί όμως να της πας σε κάτι που το έχει προβλέψει, μια βόλτα μέχρι το Παλιό Αμαξοστάσιο είναι ό,τι χρειάζεσαι και εσύ και εκείνη. Θα γυρίσετε τα περίπτερα, θα μελετήσετε προσεκτικά τα μενού, από τα κλασικά μπέργκερ του κάθε μαγαζιού ή τις νέες κυκλοφορίες και θα απολαύσετε ό,τι καλό σας προσφέρεται.


Για να πιείτε μπύρα

Καλώς ή κακώς υπάρχουν γυναίκες που δεν την τιμούν την μπύρα. Τόσο καιρό προσπαθείς να αναγκάσεις το κορίτσι να πιει λίγο αλλά εκείνη… βράχος. Θα επιθυμήσει ένα άλλο ποτό, αλκοολούχο ή ανθρακούχο και θα βρεθείς να πίνεις μόνος σου. Στο Burger Fest ωστόσο κάτι τέτοιο δεν υπάρχει σαν επιλογή. Έχεις έρθει στην έδρα της μπύρας AΛΦΑ με τόσες επιλογές; Θέλοντας και μη, το κορίτσι θα υποκύψει. Αν πάλι της αρέσει ο ζύθος, την έχεις φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην καρδιά σου. 

Έξοδος και φαγητό μαζί

Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι η πανδαισία του burger που έχει μαζευτεί στο Παλιό Αμαξοστάσιο είναι το απόλυτο μέρος για να περάσεις καλά; Του λείπει κάτι άλλωστε; Από burger άλλο τίποτα. Από μπύρα ΑΛΦΑ –Weiss, ΑΛΦΑ Χωρίς και ΑΛΦΑ lager- έχει αμέτρητη, κόσμος για να μην πεις ότι είσαι και μόνος σου υπάρχει άπειρος κάθε ώρα της ημέρας. Άμα το ζευγάρι μάλιστα είναι σε κατάσταση όπως εγώ και η Ειρήνη, που πεινούσαμε αλλά θέλαμε να πούμε ότι βγήκαμε έξω, τότε μπορώ να σου εκμυστηρευτώ ότι το Burger Fest ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμασταν.  

Μπορεί να κολλήσαμε λίγο παραπάνω στην ουρά αλλά άξιζε τον κόπο. Φάγαμε, ήπιαμε (με μέτρο πάντα), καθίσαμε αρκετή ώρα και μετά πήγαμε σπιτάκια μας.

Άμα τρώει και πολύ...

Ας είμαστε ειλικρινείς δεν θα πήγαινες εκεί αν δεν είχες σκεφτεί ότι το κορίτσι σου πεινάει. Ή να το θέσω διαφορετικά, δεν θα βρισκόσουν στον Ναό της πανδαισίας burger, αν δεν είχες ιδέα πως το τιμάει το πιάτο της. Άλλωστε εμείς οι άντρες δεν έχουμε ποτέ κάτι εναντίον των γυναικών που τρώνε πολύ. Αντιθέτως, φοβόμαστε εκείνες που τρώνε μόνο σαλάτα. Και το καλύτερο; Έχεις άπειρες επιλογές να της προσφέρεις. Ρώτα και μένα που περίμενα στην ουρά τόσες φορές. Τρελάθηκε βλέπεις και δεν της έφτανε μόνο το Big Kahuna που βρήκαμε στην αρχή… 

Για το δικό σου στομάχι

Την έξοδο την κάνεις για εκείνη αλλά για να μην κοροϊδευόμαστε, τη ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ έξοδο, στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ μέρος την επέλεξες για να ικανοποιήσεις το δικό σου θέλω. Είσαι καλοφαγάς φίλε μου και σε καταλαβαίνω απόλυτα, όπως καταλαβαίνεις και εσύ εμένα. Γιατί να πάω κάπου που να έχει μεριδούλες και όχι μεγάλη ποικιλία; Βαθιά μου επιθυμία να πάω κάπου που να σκάσω από το φαγητό, τρώγοντας πολλά και διαφορετικά burger. Έφαγα Big Kahuna, αλλά έκανα ένα πέρασμα και από το ΜΠΑΡ-ΜΠΕΕ-ΚΙΟY. Πηγαίνοντας στον πάγκο μου μύρισε λίγο… Πετρετζίκης και έκανα μια στάση στο Burger AP. Αλλά επειδή δύο burger που τα έχεις μοιραστεί με το κορίτσι δεν είναι ποτέ αρκετά, κατέληξα να περιμένω στην ουρά του «Χοντρού».  

Δεν χρειάζεται να σου κάνω spoiler για αυτά που καταβρόχθισα, αυτό μπορείς να το βιώσεις και μόνος σου. Απλώς θα παραδεχτώ ότι ΔΕΝ υπάρχει κάτι που να με κρατάει να μην ξαναεπισκεφτώ το Burger Fest. Φταίει τώρα η AΛΦΑ Weiss; Η παρέα ή τα burger; Σίγουρα μια μείξη όλων.

31 SHARES
©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved