Πέντε παιχνίδια για να λιώσεις τα Χριστούγεννα

Θα γίνουν «κολλητάρια» σου το επόμενο διάστημα.

Ξεκούραση. Αυτό περιμένουμε όλοι τα Χριστούγεννα ή τουλάχιστον αυτό έχουμε στο νου. Και εκτός από τα ποτά, τις οικογενειακές στιγμές, το διάβασμα και το λιώσιμο με ταινίες, έχουν την τιμητική τους και τα video games. Αν ήθελες να παίξεις και δεν έβρισκες καιρό λόγω της δουλειάς, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία. Ακολουθούν πέντε προτάσεις που έκαναν την διαφορά φέτος και που θα απολαύσεις στο μέγιστο.

 

Dead Island 2

Παιδιά, αν έχεις ώρα να σκοτώσεις, καλύτερα να το κάνεις με ζόμπι. Δες το σαν ψυχοθεραπεία. Τα έχεις πάρει στο κρανίο και θες να τους ξεκάνεις όλους; Ξέσπασε πάνω στα ζόμπι. Τεμάχισέ τα, πυροβόλησέ τα, κάψτα, πολτοποίησέ τα και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς. Είναι το Dead Island 2  η βάση για όλα τα παραπάνω και σε περιμένει σε ένα Λος Άντζελες γεμάτο ζόμπι, με ένα επικό αφηγηματικό στόρι όπου πρέπει να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους. Βάλε την φαντασία σου να δουλέψει και κάνε το Walking Dead να ντρέπεται.

 

Baldur’s Gate 3

Έκανε χαμό -και δικαιολογημένα- και αν θέλεις να ψάξεις λίγο τη φάση με το γιατί μάζεψε τόσες υποψηφιότητες για βραβεία από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του, οι διακοπές των Χριστουγέννων είναι εξαιρετική ευκαιρία να το κάνεις. Οι φανς του Dungeons & Dragons θα το λατρέψουν, ενώ το παιχνίδι ήταν υποψήφια σε 11 κατηγορίες στα BAFTAs Game Awards.

 

Mortal Kombat 1

Ιδανικό για τα βαρετά εορταστικά πρωινά που έχουν σκάσει οι φίλοι στο σπίτι και βαριέστε να κουνηθείτε. Τουλάχιστον ας κουνηθεί ο Liu Kang και η παρέα του για εσάς. Χαμός και πανικός έγινε με το Mortal Kombat 1, το σενάριο, τα fighting mechanics, τα fatalities και λίγο-πολύ τα πάντα.  Τώρα, με το Mortal Kombat 1, η σειρά επιστρέφει ξανά στις ρίζες της με μια αφηγηματικά υποχρεωτική «επανεκκίνηση» για άλλη μια φορά. Όλα καλά και ας ρέει το αίμα άφθονο.

 

Resident Evil 4

Θα προσπαθήσουμε να το πούμε όσο πιο ψύχραιμα γίνεται. H remastered έκδοση του Resident Evil 4, ήταν ό,τι καλύτερο συνέβη στο πρώτο τρίμηνο της χρονιάς. Ήταν πολλοί που δεν είχαν στο παρελθόν τη δυνατότητα να παίξουν το παιχνίδι λόγω του ότι είχε κυκλοφορήσει μόνο σε GameCube, οπότε φέτος όλοι πήραμε το αίμα μας πίσω. Αν το Resident Evil Village έκανε το ξεκίνημα, όλα έγιναν καλύτερα με τη remastered έκδοση. Μία εξαιρετική περιπέτεια και συνάμα απόδειξη πως η Capcom είναι έτοιμη για όλα.

 

Starfield

Αν δεν σου φτάνει και μόνο το γεγονός ότι η Bethesda σχεδίαζε 25 χρόνια αυτό το παιχνίδι, τότε θα σου πούμε το παρακάτω: το Starfield είναι το απόλυτο παιχνίδι για κάθε φαν που σέβεται το διάστημα και τα μονοπάτια της επιστημονικής φαντασίας. Ένα interstellar ταξίδι στο μέλλον, όπου ο μελλοντικός αστροναυτής σου έχει ως στόχο την εξερεύνηση, να ξεκλειδώσει τα μυστικά του σύμπαντος και να ανακαλύψει νέους πλανήτες. Βάλε μέσα σε αυτό τις διαστημικές μάχες, τα διαστημόπλοια που πιλοτάρεις και ένα μυστήριο που θα έκανε και τη NASA να ζηλέψει και έχεις ένα μοναδικό παιχνίδι που έχει ακόμα, τόσο μα τόσο πολλά να δώσει.

 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved