Τι μάθαμε από το trailer του Grand Theft Auto 6

Τελικά όλα ήταν πολύ καλύτερα από ότι φανταζόμασταν.

Σε περίπτωση που δεν το έχετε πάρει ακόμα είδηση ή κατά κάποιον μαγικό τρόπο σας πήρε ο ύπνος ενώ το περιμέναμε πώς και πώς, ναι, το trailer του νέου Grand Theft Auto 6 κυκλοφόρησε. Και χωρίς να λέμε πολλά, είναι αυτό εδώ.

 

 

Αρχικά επιβεβαιώνονται τα leaks που ήθελαν γυναίκα πρωταγωνίστρια στο παιχνίδι, τη Lucia, η οποία όμως από ότι φαίνεται δεν θα είναι μόνη. Ο Jason είναι ο σύντροφός της και το πιο πιθανό είναι ότι θα γίνεται εναλλαγή χαρακτήρων στο gameplay με τον ίδιο τρόπο που το είδαμε και στο Grand Theft Auto 5 – όπου άλλαζες ανάμεσα στους Michael, Franklin και Trevor. Εδώ ωστόσο βλέπουμε ένα στόρι που θυμίζει Bonnie και Clyde. Ένα ζευγάρι που πραγματοποιεί ληστείες στη Vice City του σήμερα και από το trailer, φαίνονται οι πινελιές που το κάνουν ήδη ξεχωριστό. Από την ύπαρξη των social media στο gameplay μέχρι τα φωτορεαλιστικά γραφικά νέας γενιάς που δείχνουν την τεχνολογία του σήμερα στην πόλη που αγαπήσαμε από εποχές Tommy Vercetti.

Υπομονή ωστόσο γιατί η κυκλοφορία είναι προγραμματισμένη για το 2025, οπότε έχουμε ακόμα καιρό για περισσότερα trailers.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved