Τα σημαντικότερα video games που περιμένουμε μέσα στο 2022

Ό,τι καλύτερο έχουμε να περιμένουμε σε τίτλους από Xbox, PlayStation και Nintendo.

Ήρθε η ώρα να κοιταχτούμε στον καθρέφτη και να πούμε την αλήθεια στον εαυτό μας, τα video games σώζουν ζωές. Ναι, τώρα που έχουμε φτάσει στην ηλικία που είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν θα γίνουμε serial killers, όπως προέβλεπαν κάτι απίθανοι τύποι πριν από 20 χρόνια, μπορούμε να πούμε ότι τα video games μας έσωσαν τα δυο τελευταία χρόνια. 

 

 

Ως το απόγειο του social distancing μας προφύλαξαν από την πανδημία και ως δημιουργική απασχόληση μας κράτησαν ψυχικά υγιείς κατά τη διάρκεια του εγκλεισμού των lockdown. Αυτό ήταν ένα μήνυμα που πήραν οι developers και μετά την έλλειψη που είδαμε σε κονσόλες και μερικούς πολύ δυνατούς τίτλους τη χρονια που πέρασε, για το 2022 ετοιμάζεται καταιγισμός παιχνιδιών που θα μας κρατήσουν παρέα και τη δύσκολη χρονιά που μόλις ξεκίνησε.  

 

 

Στις galleries θα δείτε τους 10 από τους πολυαναμενόμενους τίτλους και από τις τρεις μεγάλες κονσόλες και ελπίζουμε όσο δύσκολο κι αν είναι το 2022 να καταφέρουν να το κάνουν λίγο πιο ανθρώπινο. Τραγική ειρωνεία να το περιμένουμε από ένα σύμπαν εικονικής πραγματικότητας, αλλά αυτή είναι η αληθεια.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved