Gotham Knights και Suicide Squad ετοιμάζονται για τις βιντεοκονσόλες μας

Τα νέα τρέιλερ στη Dc FanDome μας έδειξαν αρκετά για το story των πολυαναμενόμενων videogames.

Δεν έχουμε καταλάβει ακόμα αν πρόκειται για τη συνέχεια των Arkham Series -λογικά όχι-, ωστόσο είναι βέβαιο ότι τα υπέρτατα videogames με τον Batman έχουν αφήσει το στίγμα τους στον κόσμο του gaming. Με το τέλος του Arkham Knight να δείχνει τον Bruce Wayne να πεθαίνει –τουλάχιστον αυτό υποννοεί, αν και μάλλον δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο- η επόμενη μέρα στο Dc Universe και στο gaming έχει να κάνει με δύο διαφορετικά projects τα οποία ευελπιστούν να συνεχίσουν την παράδοση των Arkham Series.

 

 

Gotham Knights

Στο ίδιο μοτίβο με το Arkham Series, το Gotham Knights δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να μπορούν να ελέγξουν τους Nightwing, Robin, Red Hood και Batgirl και να τα βάλουν εναντίον του Metallo, του Penguin και κυρίως του Court of Οwls, το οποίο στο νέο τρέιλερ δημιουργεί ανατριχίλα.

Το Gotham Knights θα κυκλοφορήσουν σε PS5 και Xbox Series X | S και στις κονσόλες προηγούμενης γενιάς PS4 και Xbox One μέσα στο 2022.

 

 

Suicide Squad: Kill the Justice League

O Deadshot, η Harley Quinn, ο King Shark και ο Captain Boomerang είναι έτοιμοι να σώσουν τον κόσμο και σε videogame μετά τις ταινίες της Dc. Oι πιο επικίνδυνοι κακοί στο DC Universe αναγκάζονται να συνεργαστούν και να αναλάβουν μια νέα αποστολή: να σκοτώσουν όλα τα μέλη της Justice League. Στο χέρι του κάθε παίκτη είναι να το καταφέρει. Αν υπάρχει πάντως επιλογή να κάνουν το ίδιο και στην Amanda Waller δεν θα χαλάσει κανέναν.

Το Suicide Squad: Kill the Justice League θα κυκλοφορήσουν σε PS5 και Xbox Series X | S και στις κονσόλες προηγούμενης γενιάς PS4 και Xbox One μέσα στο 2022.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved