- MANUAL |
- FOOD & DRINK
Ένα πιάτο που μετράει μόνο φίλους και οπαδούς και μόλις τελειώσουν τα μύδια στον πάτο του ανακαλύπτουμε το πιο νόστιμο…
Το Μεξικό δεν βγάζει μόνο τεκίλα και μεσκάλ.
Ποτέ ξανά το «ένα τελευταίο ποτό πάνω» δεν ήταν τόσο εύκολη υπόθεση.
Με μόλις τρία υλικά υπηρετεί την πολύπλοκη απλότητα για την οποία νιώθει περήφανος κάθε Ρωμαίος.
Όσο οι Γάλλοι και Βέλγοι τσακώνονταν για την πατρότητα της τηγανητής πατάτας, στην Ισπανία την τελειοποίησαν.