- MANUAL |
- FOOD & DRINK
Μπορεί το φαγητό να είναι νοστιμότατο, αλλά έτσι όπως το σερβίρουν είναι αρκετό για να μην το δοκιμάσει κανείς.
Αυτό το εμφατικό παράδειγμα έδωσε Άγγλος από τον χώρο της ενέργειας για όσους δυσκολεύονται να υπολογίσουν βαρέλια Μπρεντ και κιλοβατώρες.
Οι αναγνώστες του Taste Atlas ψήφισαν για τα καλύτερα ελληνικά πιάτα και στην πρώτη θέση γίνεται χαμούλης.
Και η ιστορία του είναι τόσο πλούσια όσο και η γεύση του.
Σύμφωνα με μελέτη υπάρχει μείωση του ποσοστού ανθρώπων που πίνουν