Υπάρχει λόγος που σε σαγηνεύει η καπνιστή γεύση ενός καλού single malt. Είσαι έτοιμος για ένα μικρό μάθημα χημείας;
Bourbon, rye, single malt, είναι όλα εδώ ό,τι και αν πίνεις.
Με 17 έτη, βαρέλια από 2003 και προσιτή τιμή, τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά. 
Σε πείσμα της βιομηχανοποιημένης παραγωγής, ένα μικρό εργαστήρι στην Κρήτη επιμένει στις παλιές τεχνικές και δικαιώνεται.
©2016-2025 Ratpack.gr - All rights reserved

Μην πετάξεις ξανά τις φλούδες λεμονιού! Ο τρόπος με τον οποίο θα σώσουν τα φυτά σου