Ποια είναι η σχέση σου με τη σοκολατόπιτα;

Ο Γιώργος Τσούλης θα σε βοηθήσει να τη διατηρήσεις στα ύψιστα επίπεδα. 

#tsoulotip: Κάνουμε τρύπες στην επιφάνεια του γλυκού ώστε να σιροπιαστεί καλύτερα όταν θα περιχύσουμε το υπόλοιπο μείγμα.

 

ΥΛΙΚΑ

300 γρ. Ζάχαρη,κρυσταλλική

250 γρ. Βούτυρο

3 κ.σ. Κακάο,κοσκινισμένο

310 ml. Νερό

280 γρ. Αλεύρι, γ.ο.χ

1 κ.γ. Μπέικιν πάουντερ

4 αυγά

 

Περισσότερα για τη συνταγή εδώ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved