Γειά! Είμαι ο Κωστής Αλβανός και αυτό που με σιγουριά μπορώ να σου πω για μένα είναι οτι έχω κάνει άπειρα χιλιόμετρα στην Αθήνα αλλά και στην Ελλάδα γενικότερα, αναζητώντας και τρώγοντας αυτό που λέμε «το καλό φαγητό». Σε εστιατόρια, σε ταβέρνες, σε καντίνες. Αυτό που γίνεται με ψυχή και μεράκι.
Δυστυχώς δεν τα καταφέρνουμε πάντα. Και αυτό γιατί το φαγητό παραμένει ένα στοίχημα μεγάλο, αφού εμείς οι Έλληνες έχουμε μεγαλώσει με ιδιαίτερα υψηλά standards αναφορικά με το καλό φαγητό – να θυμίζει σπιτικό.
Γιατί όπως και να το κάνουμε το σπιτικά μαγειρεμένο φαγητό, το φαγητό που θα φτιάξεις εσύ με τα χεράκια σου, για τους φίλους σου, για την αγαπημένη σου, την οικογένεια σου είναι κάθε φορά ξεχωριστό.
Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr