“Success Ιs Α Blend”: Είναι αυτό το μυστικό της επιτυχίας του Σωτήρη Κοντιζά;

Όταν δύο κορυφαία blends ενώνουν τις δυνάμεις τους, το αποτέλεσμα δεν μπορεί να είναι κάτι λιγότερο από επικό!

Τον Σωτήρη Κοντιζά τον γνωρίζεις τα τελευταία χρόνια ως κριτή του ελληνικού Master Chef και chef του «Nolan». Εκείνο που ενδεχομένως δεν γνωρίζεις, είναι ότι αποτελεί ένα πραγματικά ξεχωριστό blend που αποδεικνύει ότι ο συνδυασμός πολλών διαφορετικών στοιχείων είναι αυτός που φέρνει την επιτυχία!

Με καταγωγή και βιώματα από την Ελλάδα και την Ιαπωνία, ο Σωτήρης Κοντιζάς ρίσκαρε για να κάνει το μεγάλο του όνειρο πραγματικότητα. Και αυτό διότι εργαζόταν ως τραπεζικός υπάλληλος, μέχρι τη στιγμή που πήρε την απόφαση να αφιερωθεί ολοκληρωτικά στη μεγάλη του αγάπη: τη μαγειρική. Ο Σωτήρης εργάστηκε σκληρά και ήταν ιδιαίτερα αυστηρός με τον εαυτό του - αν τον έχεις παρακολουθήσει ως κριτή στην τηλεόραση μπορείς να καταλάβεις τι εννοούμε. Τελικά, όμως, κατάφερε να πετύχει σε έναν χώρο με τον οποίο παθιάζεται πραγματικά. Ανήσυχος, τελειομανής, περήφανος πατέρας και… λάτρης των comics. Ο Σωτήρης Κοντιζάς αποτελεί αναμφίβολα ένα εξαιρετικό blend!

 

Η δύναμη του blending

wis3

Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, ότι το Chivas, το κορυφαίο blended Scotch whisky, αποφάσισε να συνεργαστεί με τον Έλληνα-Ιάπωνα chef, για να αποτελέσει το πρόσωπο της νέας, παγκόσμιας καμπάνιας του στην Ελλάδα!

Αν γνωρίζεις από καλό whisky, δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις το γιατί. Από το 1801 το Chivas δημιουργεί το δικό του μοναδικό blend, συνδυάζοντας τα καλύτερα malt και grain whiskies. Διότι όπως ακριβώς στη ζωή, έτσι και στο σκωτσέζικο whisky, είναι καλύτερο να συνδυάζεις πολλά. Με λίγα λόγια, “Success Ιs Α Blend” και αυτό σημαίνει ότι κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός, χάρη στο μοναδικό συνδυασμό χαρακτηριστικών που τον διακρίνει. Αυτό συμβαίνει στην περίπτωση του Σωτήρη Κοντιζά, ο οποίος έρχεται να αναδείξει το μήνυμα της καμπάνιας με την πολύπλευρη προσωπικότητά του.

Εξηγώντας το γιατί επέλεξε να συνεργαστεί με τον συγκεκριμένο chef, η ομάδα του Chivas έκανε λόγο για έναν αυθεντικό και χαρισματικό άνθρωπο, ο οποίος «έχει να επιδείξει έναν αξιοσημείωτο συνδυασμό στοιχείων, τόσο στην επαγγελματική όσο και την προσωπική του ζωή». Το «μυστικό της επιτυχίας» -δηλαδή- και στην περίπτωση του Σωτήρη, βρίσκεται στο δικό του μοναδικό blend!

 

Τι κοινά έχει ο Σωτήρης Κοντιζάς με το Chivas;

kond

Τι αναφέρει όμως ο ίδιος ο chef για τη συνεργασία του με το Chivas στο πλαίσιο της νέας, παγκόσμιας καμπάνιας; Δηλώνει «πολύ χαρούμενος» γιατί αναγνωρίζει ότι με το Chivas μοιράζεται πολλά κοινά, όπως η συνέπεια και η ισορροπία.

Αυτές και πολλές άλλες πτυχές της προσωπικότητας του Σωτήρη Κοντιζά αποκαλύπτονται στο πρώτο video της νέας καμπάνιας του Chivas  που έχει γυριστεί στην Αθήνα και κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου. Διότι όταν δύο κορυφαία blends ενώνουν τις δυνάμεις τους, το αποτέλεσμα δεν μπορεί να είναι κάτι λιγότερο από επικό!

Εμείς, πάντως, πιστεύουμε στην δύναμη του blend και συμφωνούμε ότι ο ιδανικός συνδυασμός πολλών διαφορετικών στοιχείων, φέρνει τελικά την επιτυχία, τόσο στη ζωή όσο και στο αγαπημένο μας σκωτσέζικο whisky. «Success Ιs Α Blend», λοιπόν, και σίγουρα υπάρχουν πολλοί λόγοι για να το πιστέψεις κι εσύ!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved