Κάποιοι θεούληδες χώρεσαν ένα ολόκληρο αμερικάνικο πρωινό σε ένα μπέργκερ

Ό,τι καλύτερο για το hangover.

Το να βάλεις μπέικον και τηγανητό αυγό μέσα σε ένα μπέργκερ δεν είναι κάτι και τόσο πρωτότυπο είναι η αλήθεια. Με τόσα μπεργκεράδικα που κυκλοφορούν πια εκεί έξω, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη αλλά και κάθε άλλη πόλη της Ελλάδας, όλοι έχουμε δοκιμάσει κάτι παρόμοιο.

Όμως η αλήθεια να λέγεται: η σημασία κρύβεται στη λεπτομέρεια. Και στο παρακάτω βιντεάκι που ακολουθεί δεν είναι μονάχα ότι κάποιοι θεούληδες χώρεσαν ένα ολόκληρο αμερικάνικο πρωινό μέσα σε ένα μπέργκερ αλλά ο τρόπος που το έκαναν.

Διότι αυτό που πέτυχαν είναι η αίσθηση από το αμερικάνικο πρωινό όταν έχεις σπάσει τους κρόκους από τα αυγά και έχεις αρχίσεις να βουτάς αργά και ηδονικά το μπέικον μέσα στο θέαρεστο παχύρευστο ζουμάκι. Και έχεις ετοιμάσει το ψωμάκι σε θέση βολής για να ξεκινήσεις την τελική εμβάπτιση.

Στα συν, ότι η συνταγή είναι πολύ απλή, περιέχει διπλό τυρί, και άνετα μπορείς να την φτιάξεις μετά από μια ολονύχτια επιδρομή στα μπαρ της περιοχής σου. Tότε που το κεφάλι σου θα είναι καζάνι από τα ποτά της προηγούμενης μέρας, και θα χρειάζεσαι απεγνωσμένα κάτι για να σε στρώσει.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved