Γιατί αυτό το καλοκαίρι θα με βρει ξανά στο πλευρό των τετράποδων φίλων μου!

Φέτος θα έχω περισσότερο χρόνο για να ασχοληθώ με πράγματα που πάντα είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου.

Η αλήθεια είναι πως όλοι μας έχουμε ανάγκη όσο ποτέ λίγες ξένοιαστες στιγμές δροσιάς, μερικές σταγόνες αισιοδοξίας και δημιουργική δράση που μπορεί να ομορφύνει την ψυχή μας! Με λίγα λόγια, χρειαζόμαστε επιτέλους λίγη ελευθερία και ευτυχώς, το τελευταίο διάστημα η ζωή άρχισε να γίνεται και πάλι φυσιολογική.

Τα καταστήματα άνοιξαν, η εστίαση άρχισε και πάλι να «ανθίζει», οι άνθρωποι βγήκαν από τα σπίτια τους και πήραν μεγάλες ανάσες αισιοδοξίας. Περιμένοντας με ανυπομονησία να κάνω και τη δεύτερη δόση του εμβολίου, λοιπόν, έχω αρχίσει από τώρα να οργανώνω το καλοκαίρι μου. Έτσι κι αλλιώς, φέτος θα έχω περισσότερο χρόνο για να ασχοληθώ με πράγματα που πάντα είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου, αλλά η απαιτητική καθημερινότητα δεν μου άφηνε χρόνο και περιθώρια να τα κάνω.

Όταν εθελοντισμός και απόλαυση πηγαίνουν μαζί

Όπως μπόρεσες να καταλάβεις, το φετινό καλοκαίρι σκοπεύω να το απολαύσω, όσο κανένα άλλο. Ονειρεύομαι χρυσές παραλίες και γαλαζοπράσινα νερά, παραδοσιακά φαγητά και βόλτες με αλατισμένο δέρμα και μαλλιά γεμάτα θάλασσα. Μέχρι όμως να τελειώσουν τα παιδιά το σχολείο τους, σκοπεύω να γεμίσω τις μέρες μου στην Αθήνα κάνοντας πράγματα δημιουργικά, κάνοντας πράγματα που θα ομορφύνουν ακόμα περισσότερο τη ζωή μου αλλά και την ψυχή μου, παρέα με δροσιστική συντροφιά! Και για εμένα, εθελοντισμός και Somersby πηγαίνουν μαζί τις ζεστές καλοκαιρινές αθηναϊκές ημέρες και νύχτες!

Είμαι σίγουρη πως όσοι με ακολουθείτε στα social media ή έχει τύχει να με γνωρίζετε από κοντά, θα έχετε καταλάβει τη μεγάλη μου αγάπη για τα ζώα. Φέτος, λοιπόν, αποφάσισα να αφιερώσω τον ελεύθερο χρόνο μου σε αυτά, δηλαδή στα πιο γλυκά πλάσματα που θα μπορούσαμε να έχουμε στις ζωές μας. Στις αδέσποτες και ταλαιπωρημένες ψυχές που κυκλοφορούν ανάμεσα μας, στα άρρωστα ζωάκια, τα κακοποιημένα και τα πεινασμένα. Ω ναι! Είμαι πιο σίγουρη από ποτέ ότι φέτος το καλοκαίρι, θα περάσουμε πολλές στιγμές μαζί! 

 

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved