Όταν η Ημέρα των Νεκρών, συνάντησε την πρώτη luxury τεκίλα του Μεξικό, Don Julio

Η μεγαλύτερη γιορτή της Μεξικανικής κουλτούρας, η Ημέρα των Νεκρών συναντά την αυθεντική τεκίλα του Μεξικό, με 100% μπλε αγαύη, Don Julio.

Λένε πως καμία γιορτή δεν ολοκληρώνεται χωρίς μία ξεχωριστή πρόποση και η αλήθεια είναι πως τα πιο σημαντικά γεγονότα και πρόσωπα στη ζωή μας, τα γιορτάζουμε και τα τιμούμε, υψώνοντας τα ποτήρια μας και κερνώντας τους αγαπημένους μας.

Ακόμη και στις πιο δύσκολες περιστάσεις της ζωής μας, ένα κέρασμα, ή μία πρόποση αποτελούν έναν τρόπο για να εκφράσουμε τις βαθύτερες επιθυμίες, τους πόθους μας και να παραμείνουμε αισιόδοξοι. Και δεν υπάρχει καλύτερο παράδειγμα που αποδεικνύει τη δύναμη μιας πρόποσης, από τον εορτασμό την Ημέρας των Νεκρών!

Ζαχαρωτά σε σχήμα κρανίου, διακοσμητικά με σκελετούς, ψωμί πασπαλισμένο με κόκκινη ζάχαρη, πορτοκαλί λουλούδια, χρώματα, γέλια και τεκίλα. Αυτή η ημέρα είναι μια πραγματική γιορτή, μια γιορτή που ξεκινά και αρχίζει με μία πρόποση με την αυθεντική μεξικάνικη τεκίλα, Don Julio από 100% μπλε αγαύη.

Αυτή είναι η Ημέρα των Νεκρών ή Day of the Dead, αγγλιστί, μία γιορτή η οποία έχει ανακηρυχθεί μάλιστα από την Unesco το 2008, ως πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας, και πλέον γιορτάζετε σε όλο τον κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved