Μείναμε σπίτι και ανακαλύψαμε πως κάποια «άνευ» είναι καλύτερα από τα «με» - Έξι αλήθειες που μάθαμε

 

Το τελευταίο δίμηνο η ζωή μας άλλαξε σε βαθμό που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε. Ωστόσο, παρά τις αλλαγές που μας έβγαλαν «εκτός» προγράμματος, καταφέραμε να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα  εντός σπιτιού, να δημιουργήσουμε μια νέα καθημερινότητα και να γίνουμε οι απόλυτοι Homies.

Για την ακρίβεια, τώρα που επιστρέφουμε σταδιακά στην εκτός σπιτιού καθημερινότητα, συνειδητοποιούμε ότι δεν θέλουμε να αφήσουμε πίσω μας κάποιες από τις νέες συνήθειες που «υιοθετήσαμε» τους τελευταίους δύο μήνες. Διότι, όπως φαίνεται, χρειάστηκε να ρίξουμε για λίγο τους ρυθμούς μας και να μείνουμε περισσότερο σπίτι για να ανακαλύψουμε ότι τελικά στη ζωή κάποια «άνευ» … είναι καλύτερα από πολλά «με».

Άνευ… αυτή είναι η νέα τάση των απανταχού Homies που, όπως όλα δείχνουν, ήρθε για να μείνει και αυτές είναι οι έξι «καραντινάτες» αλήθειες για τη ζωή, που μάθαμε τώρα που μείναμε εντός!

#1 Μπορούμε να μένουμε fit και άνευ γυμναστηρίου

Ναι, οφείλουμε να το παραδεχθούμε! Το γεγονός ότι κάθε απόγευμα έπειτα από το γραφείο δεν χρειάζεται να τρέχουμε στο γυμναστήριο για να διατηρηθούμε σε φόρμα, μας κάνει να αισθανόμαστε μια ανακούφιση. Και μπορεί στην αρχή της καραντίνας να μην πιστεύαμε ότι το καλοκαίρι θα καταφέρναμε να εμφανιστούμε fit στην παραλία άνευ γυμναστηρίου, αλλά να που σήμερα έχουμε αποκτήσει τους πιο γραμμωμένους κοιλιακούς που είχαμε ποτέ. Με τη γνωστή «μετακίνηση 6», αρχίσαμε να περπατάμε περισσότερο, βάλαμε το τρέξιμο στη ζωή μας και κυρίως, οργανώσαμε σωστά τον ελεύθερό μας χρόνο στο σπίτι. «Κατεβάζοντας» τα κατάλληλα δωρεάν fitness apps και παρακολουθώντας διάφορα video στο youtube, κάναμε μόνοι μας την αγαπημένη μας προπόνηση, αλλά δοκιμάσαμε και είδη γυμναστικής που δεν είχαμε τολμήσει στο παρελθόν. Τώρα, λοιπόν, γνωρίζουμε ότι μπορούμε να γυμναστούμε αποτελεσματικά άνευ εξοπλισμού και μάλιστα, σκεφτόμαστε σοβαρά να συνεχίσουμε να ακολουθούμε αυτή την άνευ συνήθεια, τώρα που επιστρέφουμε σιγά σιγά στη γνώριμη ρουτίνα μας.

#2 Μπορούμε να διασκεδάζουμε με την παρέα άνευ εξόδου

Μέχρι πριν από δύο μήνες, πιστεύαμε πως αν δεν επισκεπτόμασταν τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα ένα από τα αγαπημένα μας στέκια στην πόλη για να πιούμε την μπύρα μας, δεν μπορούσαμε να πούμε ότι διασκεδάζουμε. Για την ακρίβεια, αδυνατούσαμε να κατανοήσουμε τους «σπιτόγατους» της παρέας, οι οποίοι ισχυρίζονταν εδώ και χρόνια πως τα Σαββατόβραδα στο σπίτι, είναι απολαυστικά. Να που όμως χρειάστηκε να μείνουμε μέσα για να συνειδητοποιήσουμε πως μπορούμε να έχουμε πραγματική διασκέδαση στο σπίτι άνευ εξόδου, με αυθεντική γεύση μπύρας άνευ αλκοόλ! Μια παγωμένη Fix Άνευ στο μπαλκόνι, λίγη καλή μουσική και φυσικά, η παρέα μας -σε video call ή… live- αρκούν για να αναβαθμίσουν το βράδυ του Σαββάτου ή της Παρασκευής.

FIX 1

#3 Μπορούμε να εργαζόμαστε εξίσου αποτελεσματικά και άνευ γραφείου

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved