Τα ντόνατς με λιωμένο τυρί είναι σίγουρη διασκέδαση

Κάτι τέτοια θα μας στείλουν μετανάστες στην Αμερική.

Κάποιοι τρελοί στην Αμερική έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν και εμάς με αυτά που ετοιμάζουν. Οι The Doughnut Project έχουν ξεκινήσει σταυροφορία για να φτιάξουν κάθε πιθανό και απίθανο συνδυασμό που υπάρχει εκεί έξω χρησιμοποιώντας για πρώτη ύλη τα ντόνατς. Και μπράβο τους.

Εμείς μαζί τους γιατί τα ντόνατς είναι πώρωση, είναι αγάπη μεγάλη, θρησκεία είναι. #ΕΥΛΟΓΗCON

bill murray doughnuts

Είναι ένα δώρο από τους Θεούς της ζάχαρης, είναι μία ανάμνηση από το αμερικάνικο σινεμά που όποτε τα αντικρίζουμε τρέχουνε τα σάλια μας λες και είμαστε μπουλντογκ.

Είναι αυτά που είναι και τα ευχαριστούμε για αυτό. Και, μάλιστα, είναι από τα λίγα «γλυκά» που ταιριάζουν με τα αλμυρά. (Αν δεν το έχεις δοκιμάσει, άκου τι θα κάνεις: θα πας σε γνωστή αλυσίδα σαντουιτζάδικων, θα παραγγείλεις ένα τοστ ζαμπόν τυρί, αντί για ψωμάκι θα το ζητήσεις σε τετράγωνο ντόνατ και μετά θα δαγκώσεις.  Και θα πάθεις ονείρωξη εκεί μπροστά στους υπαλλήλους με την πρώτη μπουκιά)

doughnut mesa

Αλλά ας επανέλθω στον λόγο για τον οποίο πέρασε από το μυαλό μου να τα παρατήσω όλα και να φύγω μετανάστης στο ΑΜΕΡΙΚΑ. Γιατί φίλοι μου καλοί η παραπάνω εικόνα με κάνει να νιώθω πεταλούδες στην κοιλιά κανονικά. Όσο την κοιτάζω τόσο πιο πολύ ελπίζω πως θα ζωντανέψει και θα βρεθεί εδώ μπροστά μου.

Καταλαβαίνεις για τι σατανά μιλάμε; ΝΤΟΝΑΤΣ ΜΕ ΛΙΩΜΕΝΟ ΤΥΡΙ!

Νάτσος στο σινεμά έχεις φάει; Θυμάσαι το λιωμένο τυρί που σου γαργαλάει τον ουρανίσκο μέχρι που σχεδόν βάζεις τα κλάματα από την χαρά; ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ λοιπόν και με βάζεις και γράφω και άλλες λέξεις; Βάλε στην εξίσωση αυτή και τη λέξη “doughnut” και ετοιμάσου για αυτό που τα κορίτσια αναζητούν με πάθος σε όλη τους τη ζωή. Πολλαπλούς οργασμούς αδερφέ μου, για τέτοιο πράγμα μιλάμε.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved