Προφανώς και θα θέλαμε draught μπίρα από τα χέρια μας

Βρήκαμε την εφεύρεση που θα μας κάνει παρέα όλο το καλοκαίρι.

Μια τίμια ανδροπαρέα που σέβεται τον εαυτό της, μπορεί να περάσει ώρες ατελείωτες σε μια μπιραρία ή σε κάποιο μπαρ πίνοντας συζητώντας για κάθε πιθανό ή και απίθανο θέμα, πάντα φυσικά με τη συντροφιά μιας παγωμένης draught μπίρας.

bere birra rfid

Η μπίρα αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα πάθη των ανδρών. Και φυσικά δεν την αφήνουν ούτε όταν βρίσκονται στο σπίτι. Όμως εκεί τι συμβαίνει όταν δεν υπάρχει η ευλογία που ονομάζεται draught; Μια εξάδα από το κοντινό mini market και αυτό ήταν.

μπύρα 2 768x1024

Η Hopsy ήρθε όμως για να αλλάξει μια για πάντα την αγαπημένη μας «αμαρτία». Η εταιρεία από το Σαν Φρανσίσκο που εδρεύει στη Νέα Υόρκη, σε συνεργασία με τη γερμανική Krups, φέρνει στην κουζίνα μας παγωμένη βαρελίσια μπίρα!

Ναι, καλά γουρλώσατε τα μάτια σας. Το Krups Sub Beer Tap προσφέρει την απόλαυση της draught μπίρας, μέσα στο σπίτι. Διατηρεί την μπίρα στην τέλεια θερμοκρασία του 1 βαθμού κελσίου, ενώ είναι ιδιαίτερα εύκολο και στον χειρισμό του.

fhfdhfd

Παράλληλα δίνει τη δυνατότητα επιλογής μπίρας για κάθε γούστο. Heineken, Lagunitas, και Gordon Biersch είναι μερικές από τις μπίρας που η εταιρεία μας προτείνει.

Μέχρι τώρα, η μηχανή-θαύμα για κάθε άνδρα βρίσκεται αποκλειστικά στις ΗΠΑ, όμως θεωρούμε πως δεν αργεί η ώρα που θα φτάσει και στα μέρη μας. Να 'ναι καλά το Amazon...



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved