Τρεις εμπειρίες που κάθε αντροπαρέα οφείλει να ζήσει το φετινό Πάσχα

Οι σαρακοστιανές αποδράσεις, τα ποδοσφαιρικά σουαρέ και οι ουζοκαταστάσεις «under the sun» έχουν έναν κοινό παρονομαστή: Την αντροπαρέα.

Παναγιώτης Μαυραγάνης

Πλησιάζει, εξάλλου, εκείνη η περίοδος του χρόνου με τα καθιερωμένα, αλλά και αναπάντεχα ραντεβού στον ήλιο, που ευνοούν την εκτόξευση της τεστοστερόνης στα ύψη και τη δημιουργία ακόμα περισσότερων μοναδικών αναμνήσεων με φίλους. Μεταξύ αυτών, η ιεροτελεστία του ψησίματος του παραδοσιακού οβελία, οι ημέρες των τελικών των μεγαλύτερων αθλητικών διοργανώσεων και οι μίνι αποδράσεις του Σαββατοκύριακου και των αργιών στον… ήλιο.

Όλα συνήθως ξεκινούν λίγο μετά την τελευταία Κυριακή του Μαρτίου, όταν μαζί με την αλλαγή της ώρας, αλλάζει και η όρεξη για ταξίδια. Λίγο οι αργίες που έχουν μεσολαβήσει, λίγο εκείνες που ακολουθούν, λίγο η διάρκεια της ημέρας που έχει μεγαλώσει, τα σχέδια επί… smartphone για την αναζήτηση του επόμενου προορισμού αρχίζουν σιγά-σιγά να απασχολούν τις συζητήσεις κάθε παλιοπαρέας, που πρόσκαιρα «πνίγει» την αυξανόμενη δίψα της για διακοπές, με καναδυό ποτηράκια από το αγαπημένο ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved