Η πιο αφράτη μους χαλβά με αμύγδαλο κανέλα
6 SHARES

Η προετοιμασία της δεν κρατάει παραπάνω από 30 λεπτά. 

Ο παραδοσιακός χαλβάς μπορεί να είναι ένα γλυκό που δεν χορταίνουμε να απολαμβάνουμε «σκέτο», υπάρχουν ωστόσο αρκετές εύκολες συνταγές που μπορούμε να πραγματοποιήσουμε χρησιμοποιώντας τον ως βασικό υλικό. Μία από αυτές, πιθανότατα και η πιο εύκολη, είναι η κλασική πλέον «μους χαλβά με κανέλα», που περιγράφουμε παρακάτω. Είναι ένα πανεύκολο γλυκό που αναμφίβολα θα λατρέψετε και θα δώσει μία ιδιαίτερη «γλυκιά» νότα στη Σαρακοστή σας!

Για να ετοιμάσετε την πιο λαχταριστή μους χαλβά, θα χρειαστείτε τα εξής υλικά:

Διαβάστε περισσότερα στο sarakosti.gr



6 SHARES
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies