To Toyota Supra επιστρέφει μετά από 17 ολόκληρα χρόνια

Εσείς που παίζατε Gran Turismo συγκινηθήκατε καθόλου ή μπα;

Πέρασαν 17 ολόκληρα χρόνια, ωστόσο έφτασε η ώρα που ο θρύλος της Toyota επιστρέφει για να μας θυμίσει το 2000GT και να προκαλέσει καρδιοχτύπια, βγάζοντας τον γκαζιάρη που κρύβουμε μέσα μας. Η πέμπτη γενιά του εμβληματικού μοντέλου, το Toyota Supra GR παρουσιάστηκε στην έκθεση του Ντιτρόιτ, μαζί και όλα τα υπερσύγχρονα χαρακτηριστικά με τα οποία σχεδιάστηκε. Με έναν 6-κύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα, κοινό με εκείνον που εξέλιξε η BMW αλλά προσαρμόστηκε από την Toyota, με 340 ίππους, με 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο και με αισθητική που ακολουθεί τις καταβολές του.

Όσο για τη χρήση και τα εσωτερικά του χαρακτηρστικά; Μπροστά από τον οδηγό θα δεσπόζει ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων 8.8 ιντσών, μία οθόνη 8.8 ιντσών που θα χρησιμοποιείται για το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης και με στοιχεία που κάνουν τη Supra να μοιάζει με... ξαδερφάκι της BMW Z4.  

Το μοντέλο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του καλοκαιριού, σε τρεις εκδόσεις, το βασικό μοντέλο 3.0, το 3.0 Premium και το 3.0 Launch Edition. Σύμφωνα με την Toyota, μόλις 900 Supra θα φτάσουν στην Ευρώπη κατά τον πρώτο χρόνο παραγωγής με τους πρώτους αγοραστές να απολαμβάνουν και ειδικών προνομίων. Αρκεί βέβαια, να δώσουν τα 43.000 ευρώ που χρειάζονται για να το αγοράσουν.

Ορίστε και μερικές φωτογραφίες:

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved