Η συλλογή που πρέπει να έχει κάθε λάτρης του αυτοκινήτου

Το Cars: Impossible Collection είναι ένα αφιέρωμα στην τεχνογνωσία και το design.

Κάθε φορά που κοιτάζεις ένα ωραίο αυτοκίνητο, προσπάθησε να θυμάσαι το στόρι πίσω από την πρώτη του εμφάνιση στον κόσμο μας. Το αυτοκίνητο δεν είναι απλά ένα χρήσιμο επιβατηγό. Είναι μία μεγάλη στιγμή της τεχνολογίας. Ένα θαύμα το οποίο αξιοποιήθηκε με τον καλύτερο τρόπο τον 20ο αιώνα και που σήμερα μετράει αναρίθμητες δημιουργίες. Είναι μία μικρή απόδειξη, για τα ωραία, κορυφαία πράγματα που μπορούν να κάνουν οι άνθρωποι.

Αυτή εδώ η συλλογή, έρχεται να τιμήσει τα ομορφότερα σχεδιαστικά και μηχανολογικά αυτοκίνητα του 20ου αιώνα, δίνοντας τις απαραίτητες πληροφορίες για την ιστορία πίσω από κάθε μοντέλο. Συγγραφικό παιδί του βραβευμένου με Πούλιτζερ δημοσιογράφου Dan Neil, τo Cars: The Impossible Collection είναι ένα λεύκωμα που παρουσιάζει από την Bugatti Type 35B του 1929 μέχρι και την McLaren F1 του 1996 – όπως και πολλές πληροφορίες για τους ιδιοκτήτες και λάτρεις των αυτοκινήτων, όπως ο Pablo Picasso, ο Paul Newman, ο Elvis Presley και ο James Dean.

Αν αγαπάς την έννοια αυτοκίνητο και την συμβολή που έχει παίξει αυτό στην σύγχρονη ιστορία της ανθρωπότητας, είναι σίγουρα το λεύκωμα που θέλεις να έχεις στην συλλογή σου.

Δες παρακάτω και τις φωτογραφίες που το αποδεικνύουν.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved