Πόση γοητεία πιάνουν τα κοντέρ των νέων μοντέλων της Morgan Motor;

Η εταιρεία κλείνει 110 χρόνια και το γιορτάζει βιντατζικά.

Η πιο milf εταιρεία κατασκευής αυτοκινήτων, από τις πιο ιστορικές και γνωστές της βρετανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, μπαίνει στο κλαμπ των... gilfs. Η Morgan Motor Company κλείνει φέτος 110 χρόνια ζωής και αντί για μαύρες πλερέζες που την πήρανε τα χρόνια, προτιμά να καταστήσει σαφές σε όλους ότι παραμένει ενεργή, δραστήρια και παραγωγική.

Το ίδιο ώριμη, λοιπόν, αλλά χωρίς να αλλάζει το ύφος παριστάνοντας το τζόβενο, πιστοποιεί όλα τα παραπάνω με τρία νέα μοντέλα, ο σχεδιασμός των οποίων δεν παρεκκλίνει από το vintage ύφος που την έστειλε στην κορυφή.

Τρία αθλητικά αλλά εξίσου παραδοσιακά roadster μοντέλα, σε ισάριθμα διαφορετικά χρώματα, κλασικής και μεταλλικής όψης και υφής, από τα πιο χαρακτηριστικά της στη διάρκεια των 110 χρόνων της. 

Οι αλλαγές που παρουσιάζουν αυτά τα μοντέλα, αφορούν το μπροστινό κομμάτι, την εξάτμιση και τη δερμάτινη κουκούλα. Στο εσωτερικό, η επιλογή δερμάτινου ή ξύλινου τιμονιού, σου δίνει τη δυνατότητα να διαλέξεις ανάμεσα στο σύγχρονο ή το ρετρό, ενώ τα δερμάτινα καλύμματα Yarwood, δημιουργούν ιδανικό περιβάλλον.

Με τιμή εκκίνησης τα 49.500 ευρώ, περνάμε απευθείας στις φωτογραφίες:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved