Το σκέφτεσαι για Βαλκανικό road trip με τους κολλητούς;

Σου βρήκαμε το όχημα.

Υπάρχουν και οι πιο περιπετειώδεις παρέες. Που στις γιορτές δεν γουστάρουν να αράξουν στο μπαρ πίνοντας ποτά, αλλά προτιμούν τα ταξίδια. Και πιο συγκεκριμένα τα ταξίδια με το αυτοκίνητο.

Στην Ελλάδα, το road trip δεν είναι μύθος. Υπάρχει κόσμος που διατίθεται να κάνει οδικώς την απόσταση μέχρι την Ρουμανία,  την Ουγγαρία ή ακόμη και την Σλοβακία. Το κυρίως πρόβλημα, είναι η διαμονή. Αν πρέπει δηλαδή να σταματάς ανά μέρα και να αράζεις κάπου, τα λεφτά θα τελειώσουν πριν καλά-καλά αρχίσουν.

Χρειάζεσαι λοιπόν ένα τετράτροχο σπίτι. Ένα όχημα που θα αντέξει τα ζόρια των δρόμων και που θα προσφέρει την θαλπωρή του σπιτιού σου.

Το βρήκαμε στο Tiger Siberian.

tiger siberian 4

Ναι ρε μάγκες! Είναι τόσο εντυπωσιακό όσο δείχνει. Αρχικά, το σασί του έχει στηριχτεί πάνω στο 4x4 Ford F550, με το σώμα του τζιπ να είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο. Αυτό, σε συνδυασμό με τα ειδικά ενδεδυμένα λάστιχα έχει ως αποτέλεσμα να μην σε βγάζει από το δρόμο σου ούτε ανεμοστρόβιλος (αλλά μην το δοκιμάσετε).

8127 980x400

Υπάρχουν μπαταρίες 900amps που φορτίζουν διαρκώς από δέκτες ηλιακής ενέργειας και θα φροντίσουν όχι μόνο την μηχανή και τα φώτα, αλλά θα στηρίξουν όλο το εσωτερικό κομμάτι του τζιπ.

Και εδώ, ξεκινάει η γοητεία.

sf

Γιατί το Tiger Siberian έχει και νεροχύτες, έχει και ντους και τουαλέτα, έχει κουζινάκι και σαλόνι και κουκέτες για να ψοφήσετε στον ύπνο. Όλα αυτά με κεντρική θέρμανση ώστε να μην παγώσετε αν παρκάρετε το θωρηκτό κάπου στα δάση των Καρπαθίωνς και χωρίς να ανησυχείτε για τα καύσιμα μιας και το όχημα καίει diesel. Με μία μικρή ματιά, καταλαβαίνεις ότι κουβαλάς μαζί σου ένα μικρό motel.

rtgh

Απλά το νου σας, μην έχετε τίποτα μάχες για το ποιος θα το πρωτο-οδηγήσει...



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved