Η επιστροφή της θρυλικής Jaguar XKSS είναι γεγονός

Ένας κοιμώμενος γίγαντας ετοιμάζεται να κατακτήσει την άσφαλτο  ξανά μετά από 60 χρόνια. 

Η Jaguar είχε υποσχεθεί ότι θα επαναφέρει ένα κλασικό κομμάτι από το ένδοξο παρελθόν της στη σύγχρονη εποχή και δημιουργώντας μας μια αίσθηση ότι κάτι καλό «μαγειρεύει». Η βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία δεν μας κράτησε πολύ σε αγωνία, καθώς επανέφερε στη ζωή ένα από τα πιο χαρακτηριστικά super classics, τη θρυλική XKSS.

Ίσως είναι το πιο σέξι μοντέλο που δημιούργησε ποτέ, με το σχέδιό του να είναι εκ των πλέον hot αμαξιών στην ιστορία των αυτοκινήτων. Για αυτό άλλωστε η Jaguar προέβη σε διορθώσεις μονάχα στο μηχανικό κομμάτι του αμαξιού, αφήνοντας το design ανέγγιχτο.  

jaguar7

Ο θρύλος λέει πως πολλά χρόνια πριν η Jag έχασε 9 μοντέλα τα οποία κάηκαν κατά την παραγωγή τους στο εργοστάσιο, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα 60 χρόνια αργότερα οι μοντέρνες XKSS να παίρνουν τη θέση τους.

Όπως καταλαβαίνεις βέβαια και οι 9 συλλεκτικές έχουν ήδη πωληθεί παρά το γεγονός ότι κοστίζουν… ψίχουλα. Μόλις 1 εκατομμύριο δολάρια το κομμάτι. Πώς όμως να αρνηθείς κάτι τόσο σέξι το οποίο δεν χορταίνεις να το οδηγάς, πόσο μάλλον να το κοιτάς;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved