Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βγήκε μια βολτούλα με το διαστημόπλοιό του

Και φυσικά μάρσαρε περνώντας μπροστά από την κάμερα.

Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο έχουμε ασχοληθεί αρκετές φορές και η αλήθεια είναι πως τα περισσότερα άρθρα μας είναι κραχτικά προς τον σούπερ σταρ της

Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν αμφισβητούμε τις τεράστιες ικανότητές του, θα ήταν τρελός ή τυφλός για να τολμήσει κανείς τέτοιο πράγμα. Το τουπέ του είναι εκείνο που μας χαλάει συνήθως και αυτός είναι ο λόγος των κατά καιρούς «επιθέσεών» μας. 

Και να που πριν λίγες ώρες μας έδωσε νέα αφορμή για να ασχοληθούμε με την περιπτωσάρα του καθώς ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ίνσταγκραμ αυτό εδώ το βιντεάκι:

 

ΤΙ ΜΑΡΣΑΡΕΙΣ ΡΕ ΜΠΑΓΛΑΜΑ;

Πάνω που πάμε, δηλαδή, να πούμε μια καλή κουβέντα για το supercar που μας μοστράρεις, εσύ εκεί να μας δώσεις τροφή για να (ξανα)ξεκινήσουμε τις κατινίες. Δηλαδή, κάπου έλεος... Γιατί δεν μας αφήνεις να αγιάσουμε;

Για την ιστορία, το διαστημόπλοιο που εμφανίζεται στο βίντεο, είναι μια Bugatti Chiron αξίας άνω των 2,1 εκατ. ευρώ (τα είχαμε πει κι εδώ) η οποία είναι ένα μόνο από τα πολλά διαμάντια που στολίζουν το ιδιωτικό του γκαράζ (για τις υπόλοιπες ομορφιές που «ξεκουράζονται εκεί μέσα» μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ).



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved