Το αυτοκίνητο του O.J. Simpson βγαίνει στο σφυρί

Με πλούσια ιστορία για ευκατάστατους μελλοντικούς ιδιοκτήτες.

Η ιστορία του O.J Simpson, τόσο μέσα από ντοκιμαντέρ όσο και από τηλεοπτικές σειρές, είναι λίγο πολύ γνωστή. Για κάποιους, πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες δικαστικές υποθέσεις που για κάποιους έστειλαν έναν αθώο άνθρωπο φυλακή και για κάποιους άλλους να υπάρχουν ακόμα στοιχεία και γεγονότα που δεν έχουν ξεκαθαριστεί. Και όλο αυτό το στόρι, δεν χτίζει μόνο τον θρύλο γύρω από τα πρόσωπα αλλά και από τα προσωπικά τους αντικείμενα.

0720 oj simpson bronco getty alcatraz east crime museum 4

Στις 14 Αυγούστου, η τηλεοπτική σειρά Paws Stars θα παρουσιάσει ένα ακόμη αντικείμενο που ψάχνει ιδιοκτήτη. Και δεν είναι άλλο από το τζιπ του Ο.J. Simpson, το οποίο έχει και αυτό την δική του ιστορία. Το Ford Bronco ήταν το αμάξι που οδηγούσε ο O.J.  μαζί με τον σταρ του NFL, Al Cowlings, επί 90 λεπτά πριν τους σταματήσει η αστυνομία και απαγγείλει τις κατηγορίες στον O.J. Μετά από αυτή την ιστορία, το Ford πέρασε στα χέρια του ατζέντη του Simpson, Mike Gilbert,  ο οποίος ευελπιστεί να βγάλει μία μικρή περιουσία από την πώλησή του. Τι ελπίζει; Περίπου 500.000 δολάρια.

Ιδού και το trailer του επεισοδίου.

Δεν ξέρουμε αν υπάρχει κάποιος που διατίθεται να δώσει 500.000 δολάρια, αλλά ποιος ξέρει ίσως το αυτοκίνητο να αποτελέσει ευκαιρία για περαιτέρω στοιχεία – παρότι το χτένισε η αστυνομία. Και σε κάθε περίπτωση, δεν παύει να είναι ένα από τα πιο πιστά μοντέλα της Ford.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved