Spyder «Lambo» και τα κοντέρ στα... γαλάζια!

Κανένα Lada.

Ποια Ferarri; Ποια Porsche; Ποια Corvette; Η νέα Lamborghini Huracan Edizione-GT Spyder είναι το απόλυτο hyper car που έψαχνες να βρεις.

Αν την πετύχεις στο δρόμο (λολ) καλό θα είναι να μην συνοδεύεσαι καθώς είναι σίγουρο ότι θα την «ερωτευτείς» παράφορα και θα έχεις άλλα.

dmc lamborghini huracan lp1088 FRONT

Η γερμανική εταιρία DMC δημιούργησε ένα πλήρες πακέτο σώματος και κινητήρα, ιδιαίτερα αναβαθμισμένο από την προηγούμενη Spyder που μια γκαζιά να της δώσεις θα εξαφανιστείς από προσώπου γης. Ο υπερκινητήρας V10 περιέχει δύο υπερσυμπιεστές που του δίνουν την απίστευτη ιπποδύναμη των 1.088 ίππων και πιάνει τα 0-100 km/h σε μόλις 2,69 δευτερόλεπτα, με τελική τα 345 km/h!

Η εμφάνιση βέβαια δεν μπορούσε να μην είναι ανάλογη της απεριόριστης ταχύτητάς του, με τις πλαϊνές ποδιές, τους προφυλακτήρες σε συνδυασμό με την υπέρτατη αεροτομή και το μπλε χρώμα που σου δίνουν μία έξτρα ώθηση να τη... φλερτάρεις.

dmc lamborghini huracan lp1088 2

Τα Supercars είναι πολλά και γρήγορα, ωστόσο η νέα Huracan Spyder έχει όλα τα φόντα να αφήσει εποχή, όχι μόνο ως η καλύτερη Lamborghini, αλλά ως «νιτροκίνητο» της χρονιάς. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved