Τεχνολογία αιχμής στο αυτοκίνητο που θα σε κάνει να απολαύσεις ξανά την οδήγηση

Κακά τα ψέματα, αν οι μετακινήσεις σου στους δρόμους της πόλης αποτελούν καθημερινό φαινόμενο, θέλοντας και μη, περνάς το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σου στο αυτοκίνητό σου. Βλέπεις, οι αποστάσεις, τα ραντεβού και η κίνηση είναι μέρος της ρουτίνας κάθε σύγχρονου άντρα, που καλείται να αντεπεξέλθει, όσο καλύτερα γίνεται, στις υποχρεώσεις, που διαδέχονται η μία την άλλη.

Κάπου εδώ, βέβαια, προκύπτει το εξής ερώτημα: Πόσο εύκολο είναι να απολαμβάνεις τις ώρες που περνάς στο αυτοκίνητό σου, βάζοντας συγχρόνως «check» στα tasks σου; Κι όμως, αρκεί να βρεις ένα αυτοκίνητο με τα κατάλληλα features, που θα σε «οδηγήσει» σε μοναδικές εμπειρίες, χάρη στις τεχνολογίες που θα σου προσφέρει, χαρίζοντάς σου με αυτόν τον τρόπο έναν αξεπέραστο συνδυασμό premium άνεσης, ποιότητας και απόλαυσης.

Ο λόγος φυσικά, για το νέο Opel Corsa, που «υπόσχεται» να προσφέρει απόλαυση στις καθημερινές σου μετακινήσεις, αναβαθμίζοντας την ποιότητα των ωρών που βρίσκεσαι πίσω από το τιμόνι του αυτοκινήτου. Και αυτό διότι η ξεχωριστή σχεδίασή του, συναντά τις κορυφαίες τεχνολογίες αυτοκινήτου «μεγαλύτερης» κατηγορίας, κάνοντας τη διαδρομή κάθε easy rider ακόμη πιο συναρπαστική.

 

corsa1

 

Τεχνολογική εξέλιξη που θα σε «οδηγήσει» χωρίς κόπο… χιλιόμετρα μπροστά

Σε μία καθημερινότητα που το «τρέξιμο» είναι ασταμάτητο -κυριολεκτικά και μεταφορικά- χρειάζεσαι έναν «σύμμαχο», που θα είναι alert, κάθε ώρα και στιγμή, χωρίς να σε αφήνει εκτεθειμένο… ούτε λεπτό. Πρόκειται, φυσικά, για το αυτοκίνητό σου, που θα είναι πάντα εκεί, εξασφαλίζοντας σου ασφαλέστερη, πιο άνετη και ξεκούραστη οδήγηση.

Και για εσένα, που αναρωτιέσαι πώς θα το καταφέρει αυτό, αρκεί να γνωρίζεις πως το νέο Opel Corsa προσφέρει βέλτιστη ορατότητα με τους προβολείς Intelli-Lux® LED Matrix, ελέγχει διαρκώς την πορεία του αυτοκινήτου και επεμβαίνει με απαλές κινήσεις στο τιμόνι μέσα από τα Συστήματα Υποβοήθησης Οδηγού. Παράλληλα, επιβραδύνει αυτόματα διατηρώντας την απόσταση από το προπορευόμενο όχημα σταθερή, αναγνωρίζει τις πινακίδες των ορίων ταχύτητας ακόμη κι όταν εσύ είσαι αφηρημένος, φρενάρει αυτόματα το όχημα για να αποτρέψει ή να μετριάσει τη σφοδρότητα μιας εμπρόσθιας σύγκρουσης και φυσικά, διαθέτει αισθητήρες που παρακολουθούν τα τυφλά σημεία του οχήματος.

 

corsa2

 

Μάλιστα, οι τεχνολογικές υπηρεσίες «μεγαλύτερης» κατηγορίες δεν σταματάνε εκεί, αφού προσφέρει και προηγμένες δυνατότητες συνδεσιμότητας, για εσένα που το αυτοκίνητό σου είναι πολλά περισσότερα από ένα απλό μέσο μεταφοράς. Είτε, λοιπόν, θέλεις να είσαι ενήμερος για την κυκλοφορία σε πραγματικό χρόνο, καθώς και το πού βρίσκονται τα πιο κοντινά πρατήρια καυσίμων, με ένα απλό πάτημα, είτε θέλεις να απολαύσεις ένα χαλαρό ταξίδι χάρη στο σύστημα live navigation ή ακόμη και να εκμεταλλευτείς τις δυνατότητες του smartphone σου, χάρη στην ασύρματη προβολή του περιεχομένου του, με το νέο Opel Corsa μπορείς!

Όσο για τη μπαταρία του κινητού σου, δεν χρειάζεται να ανησυχείς αφού θα έχεις τη δυνατότητα να φορτίζεις τις συμβατές συσκευές σου, χρησιμοποιώντας τον ενσωματωμένο ασύρματο φορτιστή που είναι βολικά τοποθετημένος στην εμπρός κονσόλα.

 

corsa3

 

Premium άνεση σε κάθε διαδρομή εντός ή εκτός πόλης για όλη την παρέα

Και επειδή το νέο Opel Corsa κατασκευάστηκε με γνώμονα το μέλλον, από τα προηγμένα συστήματα συνδεσιμότητάς του δεν θα μπορούσαν να λείπουν ψηφιακές συνήθειες, που μετατρέπουν κάθε διαδρομή σε μία άνετη εμπειρία, ακόμα και όταν βρίσκεσαι μέσα στο αυτοκίνητο.

Ναι καλά κατάλαβες, το νέο Opel Corsa είναι ειδικά σχεδιασμένο για να διώξει χιλιόμετρα μακριά το άγχος και την κούραση. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να ξεκλειδώσεις, να ξεκινήσεις και να κλειδώσεις ξανά το αυτοκίνητό σου χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις καθόλου το κλειδί. Μπορείς, επίσης, να καθίσεις στα ανατομικά καθίσματα από Alcantara με οσφυϊκή υποστήριξη και να ενεργοποιήσεις τη λειτουργία μασάζ καθώς και τη λειτουργία θέρμανσης τριών σταδίων για τον οδηγό και τον συνοδηγό και στη συνέχεια, να απολαύσεις τη διαδρομή σου, αφήνοντας το φως του ήλιου να μπαίνει από τη γυάλινη σταθερή πανοραμική ηλιοροφή, κάνοντας το κάθε σου ταξίδι σου ακόμη πιο ευχάριστο.

Όσο για εσένα που θέλεις να αξιοποιείς καθημερινά το αυτοκίνητό σου στο μέγιστο, σου έχουμε μερικά ακόμη ευχάριστα νέα. Το νέο Opel Corsa, διαθέτει ειδικά σχεδιασμένα και δοκιμασμένα αξεσουάρ, για να βελτιώσεις την οδηγική σου εμπειρία και να προσφέρεις την καλύτερη προστασία του αυτοκινήτου σου, μέσα από εξωτερικά διακοσμητικά της επιλογής σου, καλύμματα καθρεπτών, πατάκια εσωτερικού και σχάρα μεταφοράς ποδηλάτων. Διότι, ποιος ξέρει πού θα σε βγάλει η επόμενη διαδρομή σου!

 

corsa4

 

Τι λες να κάνεις level up στην καθημερινότητά σου, μέσα από ένα αυτοκίνητο που μπορεί να σου προσφέρει απόλαυση στις καθημερινές μετακινήσεις, αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής σου; Εάν η απάντηση είναι «ναι», δεν έχεις παρά να επιλέξεις τις τεχνολογίες αιχμής που προσφέρει το νέο Opel Corsa, τόσο στις θερμικές εκδόσεις, όσο και στην ηλεκτρική ή την υβριδική του έκδοση και να αφεθείς στις πιο σύγχρονες τεχνολογίες μοντέλων «μεγαλύτερης» κατηγορίας.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved