Η μαγική εμπειρία του Αζερμπαϊτζάν Grand Prix, όπως τη ζήσαμε μέσα από τα μάτια του Rafael Kas!

Αν ακολουθείς και εσύ τον Ραφαήλ Καρυωτάκη -aka Rafael Kas- στο Instagram και το TikTok, θα είδες ότι ταξίδεψε σε έναν πολύ «δυνατό» προορισμό.

Και όπως διαπιστώσαμε μέσα από τα post του, αυτός ο προορισμός δεν ήταν άλλος από το Μπακού, δηλαδή την πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν!

Κάπως έτσι, μέσα από τα μάτια του Rafael Kas, εμείς ζήσαμε τη μαγική ατμόσφαιρα του Αζερμπαϊτζάν GP. Διότι ο Ραφαήλ δεν βρέθηκε στο Μπακού τυχαία, αφού εκεί έλαβε χώρα ο αγώνας και ο ίδιος, δεν έχει κρύψει πως είναι μεγάλος fan.

Μαζί με τον Rafael Kas, λοιπόν, ο οποίος βρέθηκε στο Μπακού παρέα με το VUSE από τις 28 μέχρι τις 30 Απριλίου, είχαμε και εμείς την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την ατμόσφαιρα της εμπειρίας Vuse x McLaren Formula 1 Team -έστω και νοητά- στο Αζερμπαϊτζάν!

r2

Μία συναρπαστική «απόδραση» που μας έβαλε σε travel mood

Κακά τα ψέματα. Ακόμη και αν μέχρι προσφάτως δεν ήξερες σε ποιο σημείο του παγκόσμιου χάρτη βρίσκεται το Μπακού, μία ματιά στα πρόσφατα βίντεο και τις φωτογραφίες στο Instagram του Rafael Kas, ήταν αρκετή για να σε κάνει να θέλεις να οργανώσεις άμεσα μία «απόδραση» στο Αζερμπαϊτζάν. Εμείς τουλάχιστον, μπήκαμε ήδη σε travel mood.

Τι να πρωτοαναφέρουμε; Ότι το Μπακού είναι μία πόλη του 6ο αιώνα μ.Χ. που «δένει» το χθες με το σήμερα; Ότι το κέντρο της παλιάς πόλης έχει ανακηρυχθεί Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς από την UNESCO; Να μιλήσουμε μήπως για τους εντυπωσιακούς Flame Towers, τον πύργο SΟCAR, τον πύργο Qiz Qalasi ή το ανάκτορο των Shirvanshahs; Ναι, το Μπακού είναι μία πόλη «διαμάντι»… ειδικότερα αν την επισκέπτεσαι με το VUSE.

r3

Μέσα από τα μάτια -και για την ακρίβεια τα post- του Rafael Kas, όσοι είμαστε followers του είδαμε τα must-visit spot του Μπακού, αλλά κυρίως για ένα ολόκληρο τριήμερο, απολαύσαμε μια εικόνα της αποκλειστικής Vuse x McLaren Formula 1 εμπειρίας.

Ο Ραφαήλ χειροκρότησε την αγαπημένη του ομάδα, ενθουσιάστηκε, ένιωσε τι σημαίνει η εμπειρία του αγώνα από «πρώτο χέρι». Εκεί ήταν και το VUSE, που πάντα μας προσφέρει συναρπαστικές εμπειρίες και το οποίο συνόδευσε τον Rafael Kas στο Μπακού. Και εμείς, μέσα από τα κανάλια του στα social media και μαζί με χιλιάδες ακόμη followers του, πήραμε μία «γεύση» από τη μαγική ατμόσφαιρα του Μπακού και αισθανθήκαμε, έστω και για μερικά δευτερόλεπτα, σαν να ήμασταν εκεί, με την αδρεναλίνη και τα vibes του ενθουσιασμού να μας διαπερνούν.

Έντονη εμπειρία, συναρπαστικά στιγμιότυπα, ταχύτητα και εικόνες απίστευτα μαγικές σε ένα μέρος που μπορεί μέχρι προσφάτως να μην βρισκόταν στην travel list μας, αλλά πλέον έχει δικαιωματικά μία θέση σε αυτήν -ακόμη και αν δεν θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά τη McLaren Team.

r4

Το Μπακού είναι από μόνο του μία συναρπαστική εμπειρία και αν θέλεις να ενημερώνεσαι συνεχώς για τα happenings και τα απρόσμενα μέρη που θα κάνουν level up στις εμπειρίες σου, stay tuned στο Instagram του VUSE. Διότι όπως και να το κάνουμε, μας έχει αποδείξει ότι ξέρει πάντα πώς να μας προσφέρει τις πιο συναρπαστικές experiences!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved