Η αρχοντιά αυτής της BMW μας έχει χαζέψει

Ονειρευόμαστε βόλτες μαζί της σε ελληνικά νησιά.

Ένα πράγμα που είναι πολύ σίγουρο είναι πως οι μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες, ιδιαίτερα αυτές οι λίγες που έχουν βαριά παράδοση όπως η BMW, μόνο χαζές δεν είναι. Αντίθετα ξέρουν να προσαρμόζονται στον πνεύμα των καιρών.

Κάτι που έκανε με απόλυτα επιτυχημένο τρόπο η γνωστή γερμανική μάρκα όσον αφορά το μοντέλο της «R nine T». Το πρόγραμμα που λανσάρει λέγεται BMW Motorrad Spezial και σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις customization στη μηχανή σου με τον τρόπο που θέλεις εσύ. Άλλωστε πρόκειται για τη νέα τάση στις τάξεις των φανατικών της μοτοσυκλέτας.

Δεν είναι πια μονάχα οι αμερικάνικες τσόπερ ιδανικές για να μπεις σε mode «φτιάξτο μόνος σου». Η BMW δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να επιλέξουν ανάμεσα σε μία μεγάλη γκάμα από ρεζερβουάρ βαμμένα στο χέρι, λεβιέδες ταχυτήτων, ρόδες, δερμάτινα καθίσματα κι άλλα πολλά.

Το αποτέλεσμα που μπορείς να απολαύσεις στις φωτογραφίες είναι αλήθεια πως μας έχει χαζέψει για τα καλά. Μας φανταζόμαστε να την παραλαμβάνουμε με τα καινούργια της εξαρτήματα, να την οδηγάμε μέχρι Λαύριο μεριά κι ύστερα να μπαίνουμε στο πλοίο με σκοπό να γράψουμε ατελείωτα χιλιόμετρα στους δρόμους της Κύθνου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved