Μια Triumph Bonneville για πραγματικούς gentlemen

H T120 Bonneville DGR edition θα παραχθεί σε μόλις 250 κομμάτια και όλα για καλό σκοπό.

Το Distinguished Gentleman’s Ride είναι μια από τις πιο εμφατικές εκφάνσεις του ρητού που λέει το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Αυτό που ξεκίνησε σαν μία απλή βόλτα με μηχανές μιας παρέας καλοντυμένων αντρών στην Αυστραλία, έχει εξελιχθεί στην πιο εντυπωσιακή καμπάνια για την ευαισθητοποίηση της υγείας των αντρών σε ολόκληρο τον κόσμο, όπου κάθε χρόνο πάνω από 100.000 αναβάτες σε 800 πόλεις του κόσμου, βάζουν το σακάκι τους, δένουν τη γραβάτα τους και συμμετέχουν σε ένα fundraising που έχει συγκεντρώσει δεκάδες εκατομμύρια δολάρια που έχουν διατεθεί για την αντιμετώπιση ανδρικών μορφών καρκίνου, όπως των όρχεων και του προστάτη, αλλά και της ανδρικής ψυχικής υγείας. 

 

 

Η Triumph υποστηρίζει τη δράση τα τελευταία χρόνια με διάφορους τρόπους, όμως ο πιο εντυπωσιακός είναι οι ειδικές εκδόσεις που παρουσιάζει κάθε χρόνο. Έτσι και φέτος η ναυαρχίδα των νεορετρό μοντέλων της, T120 βάζει κι αυτή τα καλά της όπως οι αναβάτες που συμμετέχουν στο DGR. Θα παραχθούν συνολικά 250 τέτοιες Bonneville, οι πωλήσεις των οποίων θα ενισχύσουν χρηματικά τον θεσμό. Για την ακρίβεια μόνο οι 249 θα τον ενισχύσουν, αυτή που έχει τον αριθμό 001 χαραγμένο θα δοθεί σαν έπαθλο στον αναβάτη που θα συλλέξει τα περισσότερα χρήμα στις φετινές βόλτες ανά τον κόσμο. 

 

 

Για φέτος o χρωματικός συνδυασμός θυμίζει tuxedo και είναι ασπρόμαυρος, ενώ τα χρυσά «φιλέτα» σε πλαϊνά καπάκια και ρεζερβουάρ έχουν κάτι από τον αέρα των βαμμένων στο χέρι Bonneville και παίζουν τον ρόλο των χρυσών αξεσουάρ σε ένα καλό κοστούμι. Η καφέ σέλα σπάει τη μαύρη μονοχρωμία που κυριαρχεί σε πλαίσιο, ζάντες και κινητήρα και δίνει ακόμα περισσότερο βάθος στην πολυτελή εμφάνιση της T120 Bonneville DGR. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved