H Husqvarna Norden 901 Expedition συνεχίζει εκεί που οι άλλες σταματούν

Η 901 Norden είναι μια καλή on-off μοτοσικλέτα, αλλά η έκδοση Expedition είναι αυτή που τιμά τη φήμη και την κληρονομιά της σουηδικής φίρμας.

Δεν ήταν τυχαία η πιο ποθητή μοτοσικλέτα της αγοράς για το 2022, και τώρα γίνεται ακόμα πιο γοητευτική. Σε μία κίνηση ματ, ουσίας και εντυπωσιασμού, η Husqvarna έθεσε τη ναυαρχίδα της στον υπερθετικό βαθμό. Η Expedition είναι η Norden που τα έχει όλα, και όταν λέμε όλα, εννοούμε όλα. 

Ξεκινώντας από τα αυστηρά χωματερά χαρακτηριστικά της, όπως αξίζει σε ένα Husky, εξοπλίζεται με νέα πλήρως ρυθμιζόμενη ανάρτηση μπρος-πίσω WP EXPLOR κάτι που έχει αυξήσει την απόσταση της μηχανής από το έδαφος και της έχει δώσει 20mm και 25mm περισσότερη διαδρομή στην ανάρτηση μπρος και πίσω αντίστοιχα. 

 

 

Όμως η Expedition δεν είναι μόνο πιο σκληροτράχηλη αλλά και πιο άνετη και ταξιδιάρικη ταυτόχρονα, τετραγωνίζοντας τον κύκλο. Η Husqvarna απλά έβαλε στον εξοπλισμό της όσα περισσότερα έξτρα μπορούσε από τον κατάλογο με τα αξεσουάρ κι έτσι η πιο ψηλή Norden εχει θερμαινόμενα grips και σέλα, ένα πλήρες πακέτο πλοήγησης που υποστηρίζει συνδεσιμότητα στο κινητό με την ειδική εφαρμογή της Husqvarna, η οποία είναι διαθέσιμη για Android και iOS. 

Οι πρώτες εντυπώσεις από την Husqvarna Norden 

Το περιπετειώδες πακέτο ολοκληρώνεται με μαλακές βαλίτσες πίσω που μπορεί να μην χωράνε τα πάντα σαν αλουμινένιο τριβάλιτσο, αλλά είναι πρακτικές και συμβάλλουν στο όλο super enduro στυλ που θυμίζει Ντακάρ. Τέλος το αξεσουάρ που θυμίζει άλλες εποχές, και είναι ξεκάθαρα ντακαρίσιο, είναι η αλουμινένια ποδιά που αγκαλιάζει μοτέρ και το κάτω μέρος του πλαισίου και δεν έχει καμία σχέση με τις πλαστικές που έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.

 

 

Με μία σωστή τιμολογιακή επιλογή, η Norden Expedition μπορεί να πλασαριστεί σαν μια value for money εναλλακτική για τα μεγάλα adventure που συνδυάζουν ουσία με πιο macho εμφάνιση, έχοντας κι ένα σήμα με σοβαρή ιστορία στο ρεζερβουάρ. Η Ducati Desert X μόλις απέκτησε υπολογίσημο ανταγωνισμό.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved