Η Rolls Royce του Λεμπρόν φτιάχτηκε για Βασιλιάδες

Του αξίζει.

Έχεις τελειώσει τις εργασιακές υποχρεώσείς σου, η χρονιά πήγε καλά οικονομικά, έχει πάρει το bonus σου, αν και δεν κατάφερες να πιάσεις τον πιο υψηλό στόχο σου αλλά παρόλα αυτά είσαι μέσα στα goals, θες να ηρεμήσεις, να χαρείς την οικογένειά σου και να βγάλεις ένα action plan για του χρόνου.

Όλα αυτά θα μπορούσαν να συμβούν με ένα Citroen C4 κάπου στο Παλαιό Φάληρο. Όταν όμως είσαι ο αδιαμφισβήτητος Βασιλιάς του κόσμου των σπορ, όταν σε λένε Λεμπρόν Τζέιμς μάλλον θα διαλέξεις κάποιο πιο μεγαλοπρεπές για την έξοδό σου με το γυναικάκι σου.

Προφανώς ο άνθρωπος έχει μία τεράστια συλλογή με αυτοκίνητα, πως να μην έχει άλλωστε με αυτά τα μυθικά διαφημιστικά συμβόλαια που κλείνει; Στην τελευταία ψυχαγωγική του βόλτα διάλεξε ένα από τη συλλογή του, όπως κάποιος άλλος θα διάλεγε πουκάμισο.

Αυτή η Rolls-Royce Dawn Drophead Coupe που θα τον δεις να βάζει μπρος στο παρακάτω βίντεο κοστίζει ούτε λίγο ούτε πολύ 340 χιλιάδες δολάρια. Το ότι κάνει δε τα 0-100 χλμ σε 4,3 δευτερόλεπτα νομίζω ότι λίγο μας απασχολέι. Μιας κι αυτό που σε σκαλώνει περισσότερο είναι η απόλυτη χλιδή που αντιπροσωπεύει.. Ένα αμάξι φτιαγμένο πραγματικά για βασιλιάδες.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved