To Yukon Denali Ultimate Edition δεν είναι το κλασικό μαύρο SUV του FBI

H παραδοσιακή εξωτερική αγριεμένη εμφάνιση της GMC  συνδυάζεται με ανεπανάληπτη χλιδή στο εξωτερικό σε έναν αναπάντεχο συνδυασμ

Τα κτηνώδη πολυτελή SUV είναι εδώ και αρκετά χρόνια οι νέες λιμουζίνες και αυτό σημαίνει χάνουν όλο και περισσότερο τα σκληροτράχηλα χαρακτηριστικά τους, τόσο σε δυνατότητες, όσο και σε εμφάνιση. Όμως η GMC ως το brand της GM με την πιο χρηστική αξία στον όμιλο έχει πεπερασμένα όρια στο νέρωμα του κρασιού της. 

Τα (πολύ) μεγάλα SUV της GMC στην Ευρώπη είναι κυρίως γνωστά μέσα από τις χολυγουντιανές ταινίες σαν τα οχήματα του FBI που προσφέρουν θέαμα σε σύντομες καταδιώξεις μέχρι να εκραγούν θεαματικά, αλλά στην Αμερική είναι τα SUV εκείνα για όσους προτιμούν την ουσία από τον φραμπαλά. Πλέον όμως το Yukon Denali Ultimate Edition μπαίνει με θράσος στα χωράφια της Cadillac Escalade και άλλων πολυτελών SUV χωρίς να θυσιάζει την εκτός δρόμου εικόνα του.

 

 

To λαμπερό χρώμιο των απλών εκδόσεων Denali έχει δώσει τη θέση του σε ένα πιο σκούρο χρώμιο που θυμίζει λίγο stealth, λίγο Darth Vader, λίγο πιο κακό τελοσπάντων.  Αυτό βρίσκεται παντού, από τη μάσκα σε μέγεθος ενός Smart, μέχρι το φινίρισμα των ζαντών με τις 22 ίντσες και τα 6 μπουλόνια γιατί πρέπει να θυμίζει τη φορτηγίσια καταγωγή του. Η πολυτέλεια της έκδοσης βρίσκεται στο εσωτερικό της με το καφέ δέρμα υψηλής ποιότητας να ντύνει σχεδόνα κάθε ορατή επιφάνεια με μόνο κάποια φιλέτα αλουμινίου και αρετουσάριστου πορώδους ξύλου να δίνουν μια νότα νοσταλγικής χρηστικότητας.

Και οι τρεις σειρές καθισμάτων έχουν 16 διαφορετικές ρυθμίσεις με την ηλεκτρονική καταιγίδα εξοπλισμού να συνεχίζεται με την οθόνη των 10,2 ιντσών, επιφάνειες ασύρματης φόρτισης και ένα ηχοσύστημα της Bose με 18 ηχεία και ατσάλινες σίτες για αντοχή και κρυστάλλινο ήχο. 

 

 

Σε αυτά που δεν φαίνονται υπάρχουν δυο επιλογές κινητήρα, ένας εκτός πραγματικότητας βενζίνης 6,2 λίτρων κι ένας πιο προσγειωμένος πετρελαίου 3 λίτρων, αμφότεροι με αυτόματα κιβώτια 10 σχέσεων. Το ότι παραμένει ένα γνήσιο GMC δεν υπογραμμίζεται μόνο από την τετρακίνηση, αλλά από το παραδοσιακό transfer case δύο ταχυτήτων όπως μάθαμε στα κλασικά εκτός δρόμου οχήματα. Η αερανάρτηση με μαγνητικά στοιχεία  υπόσχεται ότι δεν θα είναι και τόσο παραδοσιακή η ποιοτητα κύλισης, κάνοντας έτσι το GMC Yukon Denali Ultimate Edition πραγματικά ένα όχημα που τα κάνει όλα. Εντάξει μάλλον δεν μπορεί να παρκάρει στο Παγκράτι, αλλά είναι μάλλον απίθανο να το δούμε εκεί. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved