10 στρογγυλοφάναρα που θα ήθελες να δεις στην πυλωτή σου!

Ρίξε μια ματιά στη ρετρολίστα και ψήφισε το αγαπημένο σου.

Ωραίο πράγμα η πρόοδος και η τεχνολογία, ειδικά σε ότι αφορά την παραγωγή αυτοκινήτων, ωστόσο υπάρχουν και κάποιοι άλλοι παραδοσιακοί οι οποίοι έχουν τους λόγους τους να κοιτούν με νοσταλγία προς τις προηγούμενες δεκαετίες.

Εκείνοι, που δεν τρελαίνονται με το αμάξι αν αυτό δεν κουβαλάει πάνω του μια classic πινελιά. Εκείνοι που περισσότερο ποντάρουν στην παλαιότητα, την αυθεντικότητα και (γιατί όχι) στην σοφία που εκπέμπουν τα ρετρό αυτοκίνητα. Σε αυτούς ανήκω κι εγώ, γι’ αυτό και ψηφίζω δαγκωτό… στρογγυλοφάναρο.

Μπορεί το στρογγυλό σχήμα των μπροστινών προβολέων να μοιάζει το πιο ασήμαντο πράγμα στον κόσμο, η αλήθεια είναι όμως πως μέσα από την απλότητά του ανεβάζει κατακόρυφα το πρεστίζ και κερδίζει τουλάχιστον 5-10 παραπάνω δευτερόλεπτα από την προσοχή σου.

Για να μην μακρολογώ, ρίξε μια ματιά στη λίστα με τα στρογγυλοφάναρα που κατέκτησαν τον κόσμο και μην ξεχάσεις να ρίξεις την ψήφο σου σε εκείνο που καθόλου δεν θα σε χάλαγε να έβρισκες μια μέρα παρκαρισμένο στην πυλωτή σου, με μια κόκκινη κορδελίτσα περασμένη στην οροφή του…



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved