Ίσως το πιο ζόρικο όχημα που παίζει εκεί έξω

Ξεκάθαρα το όχημα που βλέπουν στον ύπνο τους  χαμογελώντας ο Πούτιν και ο Ερντογάν.

Κάθε φορά που βλέπουμε ένα επεισόδιο από το Walking Dead, μία μικρή ανησυχία τριγυρνά μέσα στο κεφάλι μας: τι θα γίνει αν μία μέρα το zombie apocalypse γίνει πραγματικότητα;

Έχουν γραφτεί χιλιάδες κείμενα για το πώς να επιβιώσουμε σε περίπτωση που τα ζόμπι αρχίσουν να οργώνουν τους δρόμους. Πώς θα τα κυνηγήσεις, πως θα στήσεις σκηνή, που να βρεις νερό κ.ο.κ. Υπάρχουν όμως και αυτές οι μεγάλες ανθρώπινες κατασκευές που ξέρουν να εντυπωσιάζουν. Που, αν κάτι πάει στραβά,  θα κάνουν την ζωή των ζόμπι πολύ δύσκολη. Ένα από αυτά είναι και το Inkas Toyota Land Cruiser, το οποίο ετοιμάζεται να προσφέρει τις υπηρεσίες του στις μονάδες των SWAT στην Αμερική. Είναι ξεκάθαρα το όχημα που βλέπουν στον ύπνο τους  χαμογελώντας, ο Πούτιν και ο Ερντογάν.

inkas land cruiser 2

Το «κτήνος» της Toyota προσφέρει 202 άλογα ιπποδύναμη, με έναν ατμοσφαιρικό 4.5-λίτρων V8 κινητήρα που υπόσχεται να σε φυγαδεύσει στο λεπτό από οποιονδήποτε νεκροζωντανό όχλο. Υπάρχει θέση για κεντρικό πολυβολείο που βρίσκεται στην οροφή, καταπακτές για επιπλέον πυροβόλα περιμετρικά του οχήματος, ενώ όλο το όχημα έχει μεταλλική ενίσχυση και αλεξίσφαιρα παράθυρα. Στην επίσημη σελίδα διαβάζουμε ότι αντέχει τις ριπές από ΑΚ-47 και εκρήξεις από χειροβομβίδες. Πιο ζόρικο πεθαίνεις.

inkas land cruiser 3

 

Υπάρχουν κάμερες που δίνουν εικόνα για το τι γίνεται «έξω», αλλά και σύστημα night vision έτσι ώστε να βλέπεις όταν εκείνα δεν βλέπουν την τύφλα τους. Το Cruiser έχει συνολικά χώρο για δέκα άτομα και μαζί με τους κολλητούς που έχετε ξεφύγει από το μενού των ζόμπι, μπορείτε να τους κάνετε την ζωή κουμπότρυπες. Τουλάχιστον μέχρι να σας τελειώσει το πετρέλαιο.

 Ιδού λοιπόν η απάντηση στην Κόλαση. Για ελάτε τώρα πελατάκια ζόμπι. Για ελάτε.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved