Το ξύλο της Newron EV-1 βγήκε από τον παράδεισο
Αυτή η ξύλινη ηλεκτρική μηχανή δεν μοιάζει με καμία άλλη.

Έχεις δει πολλές ξύλινες μηχανές να κυκλοφορούν; Η απάντηση είναι όχι. Ίσως δεν έχεις δει καμία και αυτό είναι απόλυτα λογικό. Ίσως αυτό σκέφτηκαν και οι Γάλλοι κατασκευαστές όταν αποφάσισαν να δημιουργήσουν τη Newron EV-1. Ήθελαν να πρωτοτυπήσουν και το κατάφεραν.

Πολλοί δυσανασχέτησαν με αυτή την ηλεκτρική μοτοσυκλέτα καθώς το να βλέπουν το υλικό του ξύλου να αγκαλιάζει το σίδερο, του φάνηκε περίεργο. Παρά τις κραυγές τον old school αναβατών, οι Newron Motors συνέχισε το project της και όχι μόνο το ολοκλήρωσε, αλλά από τη νέα χρονιά, θα δεις τη EV-1 στους δρόμους.

Υπάρχουν ήδη προπαραγγελίες για αυτή την premium όπως χαρακτηρίζεται μοτοσυκλέτα με το ιδιαίτερο και φινετσάτο design. Σύμφωνα με τους κατασκευαστές της, θα αποδίδει 100hp και θα έχει αυτονομία έως και 300 χιλιόμετρα.

Διάβασε για τη μηχανή που μοιάζει με πύραυλο

Και κάπου εδώ πρέπει να σου πούμε πως μόνο 12 μοντέλα πρόκειται να κατασκευαστούν και όποιος θέλει να την αποκτήσει, θα πρέπει να καταβάλει 60,000 δολάρια αλλά και 2,000 προκαταβολή. Η Newron EV-1, όπως φαίνεται, ήρθε για να μείνει και να αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε τις ηλεκτρικές μηχανές.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved