Γιατί το Peacoat είναι το απόλυτο American Icon της σεζόν;

4 ξεκάθαρες απαντήσεις.

Αν έπρεπε να δημιουργήσουμε μια λίστα με τα τρία βασικά items που πρέπει να υπάρχουν στην χειμερινή γκαρνταρόμπα κάθε άνδρα, τότε δεν υπάρχει αμφιβολία πως στην πρώτη θέση θα τοποθετούσαμε το κλασικό πανωφόρι.

Δεν χρειάζεται να αναλύσουμε το γιατί το all time classic πανωφόρι θα σου δώσει στυλ και θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση, σε πολλές περιστάσεις. Θα το φοράς και θα φεύγεις από το σπίτι, νιώθοντας έτοιμος να κατακτήσεις τον κόσμο. Από τις κρύες ημέρες που θα θέλεις να πας πιο περιποιημένος στο γραφείο -γιατί το πρόγραμμα περιλαμβάνει και επαγγελματικά meeting- μέχρι το  Σαββατόβραδο που θα βγεις για bar hopping και… socializing με την παρέα.

Πρόσεξε, όμως. Δεν αναφερόμαστε σε οποιοδήποτε πανωφόρι. Ένα είναι το must-have item της σεζόν και ακούει στο όνομα… Peacoat. Είτε «το έχεις» με τη μόδα είτε δυσκολεύεσαι πολύ σε ό,τι έχει να κάνει με τα ρούχα σου, το σίγουρο είναι πως αυτό το παλτό πρέπει να το φορέσεις φέτος. Οι παρακάτω τέσσερις λόγοι σίγουρα εξηγούν το γιατί.

 

1. Είναι ένα American Icon με μεγάλη ιστορία 

Το φορούσαν οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικανοί ναύτες ήδη από τον 18ο αιώνα για να μείνουν ζεστοί και αυτό σημαίνει πως το Peacoat έχει πίσω του μια μεγάλη ιστορία. Με λίγα λόγια, θεωρείται πλέον ένα κλασικό κομμάτι της ανδρικής γκαρνταρόμπας, ανήκει δηλαδή στα αιώνια classics και είναι ένα American Icon που αξίζει την προσοχή σου! Το εμβληματικό, ναυτικό πανωφόρι με τον φαρδύ γιακά έχει εξελιχθεί πολύ τις τελευταίες δεκαετίες, ωστόσο, δεν έχει χάσει τον χαρακτήρα του και σίγουρα, το φανατικό του κοινό. Δες απλώς την παρακάτω φωτογραφία για να «ταξιδέψεις» πίσω στον χρόνο με το Peacoat.

 1

 

 

2. Ο Tommy Hilfiger το επανάφερε φέτος στο προσκήνιο

Μπορεί το Peacoat να έχει γράψει ιστορία αλλά, όπως σημειώσαμε παραπάνω, έχει εξελιχθεί αρκετά τα τελευταία χρόνια και μια από τις πλέον κορυφαίες επιλογές για αυτή τη σεζόν αποτελεί αναμφίβολα το Peacoat του Tommy Hilfiger. Ο γνωστός σχεδιαστής επανασχεδίασε το κλασικό Peacoat, με ένα μοντέρνο twist, λανσάροντας ουσιαστικά ένα μοναδικό πανωφόρι σε navy τόνους. Θα το δεις και θα καταλάβεις γιατί το Peacoat είναι αυτή τη χρονιά η πρώτη μας επιλογή σε ό,τι έχει να κάνει με τα πανωφόρια.

2

 

 

3. Το φοράει και ο Christian Coppola

Είναι μόλις 24 ετών αλλά όπως φαίνεται, ο Christian Coppola είναι ένας τύπος που έχει αυτοπεποίθηση, ξέρει από κινηματογράφο -και καλά παλτό- και σίγουρα  έχει μέλλον. Ο γνωστός παραγωγός ταινιών τα έχει καταφέρει καλά μέχρι στιγμής και αν θέλεις να αντιγράψεις και εσύ το στυλ του, σίγουρα αξίζει να «τσεκάρεις» τους μοντέρνους αλλά πάντα διαχρονικούς συνδυασμούς του.

3

 

 

4. Θα το συνδυάσεις άνετα με όλα τα αγαπημένα σου αιώνια classics

Τέταρτος και πολύ σημαντικός λόγος για να πάρεις και εσύ φέτος το  Peacoat σου. Θα το φοράς και θα φεύγεις σε δύο λεπτά από το σπίτι διότι συνδυάζεται εύκολα με όλα τα αγαπημένα σου κομμάτια και ακόμη καλύτερα, με τα αιώνια classics. Αυτό που προσπαθούμε να πούμε είναι πως θα το φορέσεις με το rugby shirt σου -δηλαδή το κλασικό μπλουζάκι με τις οριζόντιες φαρδιές γραμμές και τον γιακά- και θα το ευχαριστηθείς.

4

 

Στην περίπτωση, βέβαια, που όλη η ντουλάπα σου χρειάζεται ανανέωση και δεν «το έχεις» με τα ψώνια, φέτος προσπάθησε να είσαι ενημερωμένος και να «τσέκαρεις» τη νέα ανδρική συλλογή Tommy Hilfiger*. Θα δεις πως αυτή τη χρονιά το αγαπημένο σου brand  γιορτάζει τα American Icons, δίνοντας έναν μοντέρνο τόνο στα αιώνια classics.  Αυτό σημαίνει πως κλασικά, ανδρικά κομμάτια όπως το puffer τζάκετ -δηλαδή το all time classic πουπουλένιο μπουφάν- κυκλοφορούν σε νέες, μοντέρνες εκδοχές, φέροντας πάντα, βέβαια, το heritage Tommy Οικόσημο.

Όπως κατάλαβες, φέτος τα κλασικά κομμάτια επανέρχονται στο προσκήνιο για να φέρουν στην καθημερινότητά σου κάτι από τη γοητεία των κορυφαίων American Icons.  Κάνε, λοιπόν, την έρευνά σου και μην ξεχάσεις να φορέσεις και εσύ το must-have item της σεζόν, το εμβληματικό σου Peacoat. Τόσα χρόνια ιστορίας, δεν μπορούν να αφήσουν κανέναν αδιάφορο.

5 

 

*Την ανδρική συλλογή Tommy Hilfiger Sportswear Fall/Winter 18 θα τη βρείτε στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης (tommy.com).



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved