7 ανέξοδοι τρόποι να βελτιώσεις το στυλ σου

Τα λεφτά δεν είναι το παν, παιδιά.

Στα γυναικεία sites μόδας χρησιμοποιούμε συχνά τον όρο «style fixer», μιλώντας ουσιαστικά για μικρά tricks που μπορούν εύκολα και ανέξοδα να αναβαθμίσουν το στυλ σου και να κάνουν τα παλιά και αγαπημένα σου κομμάτια να δείχνουν διαφορετικά.

Στα αντρικά, λέμε τα πράγματα πιο απλά και σταράτα. Για το ίδιο πράγμα μιλάμε, αλλά τα μέσα για να εφαρμόσεις αυτά τα «tricks» είναι σαφώς πιο περιορισμένα. Εδώ δεν «παίζουμε» με περίτεχνα αξεσουάρ και mix&match τάσεων, αλλά πάμε να εφαρμόσουμε μερικούς βασικούς ενδυματολογικούς κανόνες και κάποια έξυπνα μυστικά μόδας που θα κάνουν αυτομάτως ακόμα και τον «τόσο προβλέψιμο» και «τόσο εσύ» συνδυασμό «jean-παλιό φθαρμένο T-shirt», να δείχνει ξεχωριστός.

Παραδείγματος χάριν, είχες σκεφτεί ποτέ πως πρέπει να ξέρεις να ράβεις για να δείχνεις πάντα κομψά και cool ντυμένος;
Kαι αν διαβάζοντας για ράψιμο κάνεις εικόνα την Κατερίνα Γώγου να φωνάζει «βελόνα και κλωστή» αξίζει να καταλάβεις ό,τι είσαι άδικος.

GettyImages 57171762


Επιδιορθώνοντας την όποια τρυπούλα μπορεί να έχει ένα αγαπημένο σου ρούχο, σταματάς να δείχνεις σαν τον Johnny Depp εκεί στα 90s μετά την πρώτη απεξάρτηση και φέρνεις περισσότερο σε Ryan Gosling στο «Crazy, Stupid, Love».

Αυτό και άλλα 6 μικρά μυστικά για να βελτιώσεις, χωρίς κόπο αλλά με τρόπο, το στυλ σου αναλύονται στην παρακάτω gallery. Πιάσε «βελόνα και κλωστή», ε «μολύβι και χαρτί» ήθελα να πω και σημείωνε.

Money it’s not an issue my friend... Τσέκαρε τα tips στις φωτογραφίες που ακολουθούν.


 





©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved