Ιδού όλες οι τάσεις του 2024 για να ανανεώσεις τις everyday εμφανίσεις σου

Καιρός να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου και να υποδεχτείς το νέο έτος με στυλάτες και «έξυπνες» επιλογές. Και θα τις βρεις όλες στο The Mall Athens.

Με κάθε καινούργια χρονιά… ξυπνάει και η όρεξή μας για ανανέωση σε κάθε τομέα της ζωής μας. Ένας εξ αυτών φυσικά, είναι και η γκαρνταρόμπα μας.

Όπως κάθε αλλαγή χρόνου και εποχής, έτσι και το 2024 έχει τις δικές του τάσεις γύρω από τις everyday εμφανίσεις μας. Γι’ αυτό τον σκοπό, λοιπόν, επισκεφθήκαμε το The Mall Athens, αναζητώντας όλα εκείνα τα ρούχα και αξεσουάρ, που θα μας κρατήσουν μοναδική συντροφιά κατά τη διάρκεια των καθημερινών μας εμφανίσεων.

 

LPR54264

 

Η ξεχωριστή… αφεντιά της ανδρικής μπότας

Μπορεί ο χειμώνας του 2024 να μην χαρακτηρίζεται από μόνιμο κρύο, αυτό δεν σημαίνει ωστόσο ότι η ανδρική μπότα έχει νόημα αποκλειστικά για τις χαμηλές θερμοκρασίες. Είτε πρόκειται να τη συνδυάσεις με premium ρούχα, είτε με casual outfits, η επιλογή ενός ζευγαριού μπότες Timberland από το κατάστημα Altershops Lab είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει δημιουργικά η βόλτα μας. Πρόκειται για ένα must have item που ανεβάζει πάντα το prestige στο ντύσιμό σου. Άλλωστε, το παπούτσι είναι η μισή αρχοντιά!

 

LPR54182

Altershops Lab, στον 1ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 210 6300129

 

H καλτ υπεροχή του κοτλέ πουκαμίσου

Η μόδα μπορεί να εξελίσσεται, κάποια πράγματα όμως, είναι πάντα εκεί για να μας θυμίζουν πως το καλτ και το ρετρό, θα πουλάνε πάντα. Στην περίπτωση βέβαια του κοτλέ υφάσματος, ο όρος καλτ ταιριάζει περισσότερο. Μην ακούσεις όσους υποστηρίζουν πως το εν λόγω ύφασμα ανήκει σε προηγούμενες γενιές, διότι μερικές μόδες είναι φτιαγμένες για να ξεχωρίζουν ακόμα και με τον παλιομοδίτικο χαρακτήρα τους. Γι’ αυτό και το κοτλέ πουκάμισο προσδίδει ξεχωριστή υπεροχή και μόνο που το φοράς, ενώ σε κρατάει ζεστό και τις ημέρες που το μπουφάν θεωρείται περιττό. Ένα τέτοιο outfit της Dirty Laundry ξεχωρίσαμε στο κατάστημα attica.

 

LPR54254

attica, στον 1ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 211 1814070

 

 

Η μόδα των jeans δεν πέρασε ακόμα

Υπάρχει περίπτωση να βρίσκεσαι σε διαδικασία ανανέωσης της γκαρνταρόμπας σου και μέσα στις επιλογές σου να μην βρίσκονται τα blue jeans; Είτε είναι της μόδας τα φαρδιά παντελόνια, είτε τα πολύ στενά, αυτό που δεν θα αλλάξει ποτέ είναι η μόδα του all time classic jean. Μπορεί να μην είναι αυτό που θα φορέσεις σε έναν γάμο ή μια πολύ επίσημη μάζωξη, ωστόσο θα είναι πάντα η πρώτη σου επιλογή για κάθε casual περίσταση. Στην τελική, δεν χρειάζεσαι εμάς, για να σου πούμε ότι πρέπει να έχεις αρκετά blue jeans στην ντουλάπα σου. Αν θες, ειδικά, πάνω από ένα item, στο κατάστημα Staff Gallery έχεις άπειρες επιλογές και διάφορα στυλ για να επιλέξεις.

 

Picture6

Staff Gallery, στον 1ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 21 0630 0358

 

Το μπουφάν γιλέκο είναι must τον φετινό χειμώνα

Κάθε μέρα ξυπνάς με την ίδια αβεβαιότητα γύρω από το ντύσιμό σου και φταίει ο καιρός; Σκέφτεσαι ορθά, «θα κάνει άραγε τόσο κρύο που να χρειάζομαι μπουφάν ή θα καταλήξω να το κουβαλάω στο χέρι λόγω ζέστης;».

Για να μην έχεις τέτοια διλήμματα, απλώς φοράς ένα stylish μπουφάν γιλέκο και καθάρισες. Με το που επισκεφτήκαμε το κατάστημα Funky Buddha, το μάτι μας έπεσε πάνω στο μπουφάν γιλέκο, καφέ απόχρωσης προκειμένου να ταιριάζει περίφημα με τους περισσότερους χρωματισμούς ρούχων. Η κουκούλα, μάλιστα, που διαθέτει στην πίσω πλευρά, του δίνει έναν πιο everyday χαρακτήρα, γεγονός που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην τελική επιλογή μας. Tο συγκεκριμένο outfit είναι κυριολεκτικά 2 σε 1, μιας και προσφέρει τόσο προστασία από το κρύο, αλλά πάνω από όλα είναι και μια στυλάτη επιλογή για να τη συνδυάσεις με οποιαδήποτε λεπτή μπλούζα θέλεις από μέσα. Ακόμα και κοντομάνικη. 

 

Picture5

Funky Buddha, στον 2ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 210 6178536

 

Ένα μακρυμάνικο με στυλ… αμερικάνικο

Μην ψάχνεις στις αναζητήσεις της Google τι θα πει αμερικάνικο στυλ, διότι δεν θα βρεις κάτι συγκεκριμένο. Ο λόγος που το αναφέραμε είναι γιατί μπαίνοντας στο κατάστημα Terranova, εστιάσαμε σε ένα καταπράσινο φούτερ με την αγκράφα Detroit Michigan. Λογικό ήταν, επομένως, το μυαλό μας να ταξιδέψει στην πόλη των ΗΠΑ, αλλά για να είμαστε ειλικρινείς, περισσότερο φανταστήκαμε να ταιριάζει πάνω μας, παρά να δώσουμε σημασία στο τι έγραφε η μπροστινή πλευρά του. Σε κάθε περίπτωση, μαζί με ένα τζιν παντελόνι είναι ό,τι πρέπει για την απογευματινή σου βόλτα ή ακόμα και μια χαλαρή έξοδο με την παρέα.

 

Picture4

Terranova, στον 2ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 210 6106007

 

H μπότα θα είναι πάντα cool

Και τι έγινε που ήδη επιλέξαμε ένα στυλ μπότας; Το ότι ανανεώνουμε την γκαρνταρόμπα μας δεν σημαίνει ότι θα βάλουμε φρένο στη shopping διάθεσή μας. Έτσι, η όρεξή μας να αποκτήσουμε και άλλα cool και casual outfits μας οδήγησε στο κατάστημα Clarks.

Μπροστά σε μια ποικιλία από παπούτσια, ξεχωρίσαμε το διαχρονικό Camper μποτάκι Brutus Trek. Με το κίτρινο χρώμα που περιβάλλει το επιβλητικό αυτό παπούτσι, ήμασταν βέβαιοι για τον εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα στο στυλ αλλά και στο κύρος που προσδίδει στην εμφάνισή μας.

 

Picture3

Clarks, στον 1ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 210 6199677

 

Όταν η τεχνολογία συνάντησε τον καρπό μας

H εποχή που το ρολόι ήταν απλώς ένα στυλάτο αξεσουάρ για τον καρπό, το οποίο θα σε πληροφορεί για την ώρα, αποτελεί παρελθόν. Ο λόγος είναι ότι ήρθαν τα smartwatch και το time-telling πήγε σε άλλο επίπεδο. Ενδεχομένως, ο όρος time-telling να έχει σχεδόν εξαφανιστεί, ιδιαίτερα αν αποκτήσεις ένα εντυπωσιακό μοντέλο Garmin.

Μπαίνοντας στο κατάστημα Oroloi.gr δεν αργήσαμε να πέσουμε «θύματα» της επιβλητικής γοητείας του συγκεκριμένου wearable, που συνδυάζει άψογα τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά με τις τεχνολογικές καινοτομίες, δίνοντας παράλληλα έναν επιβλητικό βαθμό στο γενικότερο στυλ μας.

 

 LPR54170

Oroloi.gr στον 1ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 211 8500125

 

Γιατί όχι άλλο ένα φούτερ;

Μπότες; Τσεκ. Γιλέκο; Τσεκ! Φούτερ; Τσεκ! Παντελόνι και Smartwatch; Τσεκ! Τι λείπει; Άλλο ένα φούτερ. Με τη σκέψη ότι οι μπλούζες που φοράμε αγγίζουν ήδη το στυλ που επιθυμούμε, γιατί να μην προτιμήσουμε ένα ακόμα outfit που θα είναι 2 σε 1; Κάπως έτσι, τα φούτερ που βρήκαμε στο κατάστημα της Replay όχι μόνο συνδυάζονται με ό,τι έχουμε ήδη στην ντουλάπα μας, αλλά χάρη στον ζεστό τους χαρακτήρα και το εξαιρετικό τους γούστο θα μας κρατήσουν ζεστούς οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

 

 LPR54199

Replay, στον 1ο όροφο του The Mall Athens, Τηλ. 210 6300330

 

Κάπως έτσι, λοιπόν, ολοκληρώθηκε η βόλτα μας στα καταστήματα του The Mall Athens. Μια περιήγηση που μας ενέπνευσε και ταυτόχρονα μας έδωσε πολλές ιδέες, έτσι ώστε να αναζητήσουμε νέες collection και trends για να υποδεχτούμε τη νέα σεζόν όπως της αξίζει. Πώς; Μα φυσικά με το πιο αψεγάδιαστο στυλ.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved