Αυθεντική και διαχρονική η νέα συλλογή Dr. Martens κάνει τη διαφορά

Αλήθεια, όταν μιλάμε για διαφορετικότητα στη μόδα, τι εννοούμε; 

Ποιος θέτει τα όρια του πότε σταματάει το καθιερωμένο και αρχίζει το διαφορετικό; Και στην τελική, μήπως η μόδα πρόκειται για μία μορφή τέχνης και ένας τρόπος για να ορίζεις εσύ προς τα πού θέλεις να βαδίσεις; Όπως και να έχει, αντανακλά τις αξίες σου, τον τρόπο που βλέπεις τον εαυτό σου, ακόμη και αυτό που ελπίζεις να επιτύχεις. Για αυτό, η επιστροφή σε ό, τι αγαπάς περισσότερο να φοράς είναι η top τάση κάθε εποχής, που ξεφεύγει από κάθε πρόσκαιρο trend και είναι αυθεντική.

Είναι αυθεντική, όπως και η Dr. Martens εδώ και έξι δεκαετίες. Αυθεντικότητα και διαχρονικότητα είναι αυτά που την εκφράζουν και είναι εδώ για να οδηγεί τα βήματά σου, τα δικά σου και όσων κινούνται εκτός του καθιερωμένου, δηλαδή. Διότι, σε έναν κόσμο που όλα μοιάζουν όμοια, το πιο hot trend είναι να καταφέρεις να τολμήσεις το διαφορετικό. Πώς μπορείς να το κάνεις αυτό; Ρίξε μία ματιά στη νέα συλλογή της Dr. Martens Alien Hardware και θα καταλάβεις.

Οι διαχρονικές μπότες που πρέπει να έχουν μία θέση στη ντουλάπα σου

Η συλλογή αυτή της Dr. Martens είναι σχεδιασμένη για να είναι διαφορετική. Με πυρήνα της μία δόση 70s, τη δεκαετία που η εταιρία καθόρισε με τον τρόπο της στυλιστικά αφού τότε κατασκεύασε το πρώτο ζευγάρι μπότες, σε καλεί να κάνεις ένα ταξίδι στην εμβληματική αυτή δεκαετία και να επαναφέρεις τις πιο hot τάσεις με τον δικό σου μοναδικό τρόπο.

Ένα, λοιπόν, key trend που φέρνει αέρα ‘70s είναι η all-time favorite Jadon, που παραμένει πάντα επίκαιρη, ακριβώς γιατί ξεφεύγει από το αναμενόμενο. Κλασική τείνει να γίνει, βέβαια, και η Audrick 8-eye με τη χαρακτηριστική αυλακωτή σόλα. Η απλή και καθαρή γραμμή στη σιλουέτα της, αλλά και όλης της συλλογής, διευκολύνει το customization, ενώ χάρη στην comfort εφαρμογή τους μπορούν να χαρακτηρίσουν κάθε street style εμφάνισή σου.

Τι κοινό έχουν όλες οι μπότες της νέας συλλογής; Φυσικά το χαρακτηριστικό μαύρο χρώμα. Το μαύρο, το διαχρονικό, την επιτομή του eternally stylish, που δίνει πάντα μία σύγχρονη και polished διάσταση σε κάθε σου outfit και κάθε χρόνο επιστρέφει στη μόδα σε νέες εκδοχές.

 

MARTENS2

 

Οι μπότες που θα σου δώσουν το confidence boost που χρειάζεσαι για να επαναπροσδιορίσεις το διαφορετικό

Διατηρώντας τις signature λεπτομέρειες του χαρακτηριστικού μαύρου χρώματος και των back to ‘70s λεπτομερειών, οι Jadon Hardware Buttero μπότες έρχονται να σου δώσουν τη δύναμη να επαναπροσδιορίσεις τη διαφορετικότητά σου. Η χαρακτηριστική φόρμα, οι αυλακωτή σόλα Quad- που στην έκδοση Jadon Hi διαθέτει την ακόμα ψηλότερη σόλα Quad Max- καθώς και η κίτρινη ραφή είναι τα αυθεντικά και διαχρονικά στοιχεία που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις.

Μήπως αισθάνεσαι ότι χρειάζεσαι ένα confidence boost για να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα outfits που επιλέγεις στην everyday routine σου; Αν η απάντηση είναι «ναι», τότε το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα ζευγάρι Jadon Hi LTT Max Buttero. Κάθε της στοιχείο είναι ξεχωριστό, όπως θέλεις να είσαι και εσύ: η ψηλή, αυλακωτή σόλα, η καθολικότητα του μαύρου με μικρές εξαιρέσεις τις trademark κίτρινες ραφές, τα μεταλλικά στοιχεία στο δέσιμο και στο μπροστινή μέρος είναι όλα αυτά που σε κάνουν να πατάς «δυνατά», με την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις το δικό σου δρόμο.

 

MARTENS3

 

Η Dr. Martens πάντα αναζητά το επόμενο βήμα για να ταράξει τα νερά, βγαίνοντας από κάθε τι συνηθισμένο και μία ματιά στη νέα της συλλογή Alien Hardware θα σε κάνει να το καταλάβεις και να τολμήσεις. Αυτό δεν είναι άλλωστε το ζητούμενο σου; Και μην ξεχνάς, εσύ ορίζεις το βήμα, τον ρυθμό και την απόσταση που θα διανύσεις, η Dr. Martens απλώς «οδηγεί» τα βήματά σου με τα αυθεντικά και διαχρονικά σχέδιά της.

Η συλλογή Alien Hardware & Platforms διατίθεται σε επιλεγμένα καταστήματα.

Κεντρική Διάθεση Όμιλος Φάις 211 10 88 199



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved